Svært god kvalitet på dykkerutstyr, båt ok, service og personale var utmerket og hjelpsomme. Hver... les mer
Etter noen år med rieser til andre destinasjoner kom vi tilbake til Hughada og Diamond. Jeg kan ikke rose Nagar og hans gjeng nok,fra dag en føler du som en del av familien og om du skal bare ha en prøvedykk skal ta en open water kurs,advanced eller reskue kurs eller om du er allerede divemaster får du allt av hjelp du kan ønske deg. Du blir hentet fra hotellet og kjørt rett til deres egne flott stor båt med masse plass til alle, og så går ferden til de beste stedene Hurghada har å by på. Så uansett sertifisering jeg kan anbefalle på det varmest "Diamond Red Sea"
Hver gang vi booker med dem finner vi delfiner å får dykket med dem (flaks?) :-)
dykkeguider er de beste guider du kan finne. Og sikkerhet kommer først: Denne gang har jeg ikke dykket på et år og var litt rusten, men diveguide frisket opp ting med meg på vei ut til dykkersted og fulgte meg tett inntil jeg følte meg tilbake i gamle spor :-) Ta med din familie, selv om de ikke dykker, kan de svømme og snorklel mens du dykker.Mange ombord svømte med delfiner denne gang.
Prisen er god og selskapet er et 5-stjerners og PADI må være stolte av dette dykkesneteret : -) Takket være
Hisham og hans stab, vi vil komme tilbake neste gang vi besøker Hurghada