Einar Kåre L
5,0 av 5 boblerAnmeldt 17. nov. 2023
Dato for oppholdet: november 2023
MinaMark Marketing, MarketingMinamark Beach Resort, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 22. nov. 2023
We are very delighted to read your nice review about your latest stay at Minmark Resort & Spa.
We are very happy that you spent a wonderful time with us. It is great pleasure that our team provided you with a very pleasing stay.
We always do our best to provide our guests an excellent service and create nice memories, this remains our top priority.

We are looking forward to your next visit soon
22.6 km fra Minamark Beach Resort
Se flere hoteller i Hurghada
3 672
3 672
Anmeldt 17. november 2023

Et fantastisk hyggelig hotell. Beliggenhet sentralt i Hurgada er supert, med all shopping osv.Stranden er flott med mye aktivitet og fine bademulligheter og varmt vann .Service er upåklagelig med mange fantastiske kelnere. Hod mat , store fine tom og et nydelig hageanlegg . Vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: november 2023
Takk, Grethe S
MinaMark Marketing, Marketing på Minamark Beach Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2023

Thank you for taking the time to post your positive review about your recent stay with us.
We are delighted to read that you had an enjoyable holiday at our resort. We are looking forward to welcome you back to Minamark Resort & Spa.

Anmeldt 15. september 2023

Dette må vere det verste hotellet i hurgada,det var skitne rom det var fugle avføring ved uterestaurant/bassenget/solsenger og med pool baren. Det var også et konstant mas fra selgere inne på hotellets område,de ga seg aldri og spurte hver dag. De ansatte i resepsjonen var mindre hyggelige og lite hjelpsomme.Jeg måtte sitte i resepsjonen i 12timer da jeg måtte sjekke ut kl 12.00 og transport til flyplass var 22.00. Jeg betalte for 16dager men fikk 14,5dager,sjekket inn 01.09.23 men måtte sjekke ut 15.09.23 kl 12.00,og flyet går 16.09.23 01.35. Så jeg måtte betale for den 16.09.23 også. Maten var den samme hver eneste dag og var av en dårlig kvalitet,frukten var gammel og inntørket og jeg ble dårlig flere ganger av maten,og all drikke f.eks øl/brus,drinker alt blir servert hovedsaklig i papp kopper. Jeg måtte betale ekstra vist jeg ville ha glass. Så jeg gikk ut og spiste på restauranter i stede,og da forsvinner jo meningen med å kjøpe all inklusiv. Så min opplevelse var ikke god,mix 1 stjerne på dette hotellet,jeg betalte ekstra for sjøutsikt men fikk utsikt ut i bakgaten og rett mot en tivoli,som var åpent til 04.00 på natten,og d var masse bråk fra dette tivoli. Sengen var veldig hard,så med mindre du sover med den hardeste sengen du får i Skandinavia så vil du ikke sove godt her. Anbefales på d sterkeste å ikke velge dette hotellet,de sier de har WiFi men i realiteten har man ikke dekning,så derfor ubrukelig på rommet. Kommer aldri tilbake på dette hotellet,og det bør ikke du/dere gjøre heller,Hotellet er et max 2 stjerner ikke 4 som de påstår

Dato for oppholdet: august 2023
Takk, Andre I
MinaMark Marketing, Marketing på Minamark Beach Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2023

We appreciate you sharing your experience with us. Every opinion is very valuable to us and helps us work on improving our services, and meet our guests’ expectations.
Please accept our sincere apologies for any inconvenience you may have encountered. However we can assure you that your comments are taken very seriously to ensure our guests comfort.

We would value the opportunity to welcome you back to Minamark Resort & Spa soon, should you decide to give the Resort another chance.
Best of our regards,

Anmeldt 12. februar 2023

Upåklagelig rent, veldig god mat, meget velholdt. meget høflig betjening. Alt på et sted inkludert fint strand. Internett dekning kunne blitt bedre, men man kan løse problemet med å kjøpe SIMkort på andre siden av gata.

Dato for oppholdet: november 2022
Takk, Wiktor S
MinaMark Marketing, Marketing på Minamark Beach Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. februar 2023

Thank you for choosing Minamark Resort & Spa, Hurghada for your latest stay, we are glad to welcome you
We are happy to read that you had a pleasant and comfortable stay with us.
We look forward to welcoming you again to Minamark Resort & Spa

Anmeldt 14. oktober 2022

Nå er jeg på Minamark for tyvende gang. Det sier vel alt? Sentral beliggenhet, hyggelig ledelse og personal, god mat, bra airconditon. Nytt siste året er at animasjonsteamet har stretching hver morgen klokken 10.30 Vanngymnastikk som tidligere 11. 45. Dansekurs, yoga og annet klokken 14 30. Det er også uderholdning hver kveld fra 20.30 for barn og fra 21.00 for voksne. Tror ingen vil oppleve å være misfornøyd etter et opphold her Mitt andre hjem❤❤❤

Dato for oppholdet: oktober 2022
2  Takk, Eli-Janne G
MinaMark Marketing, Marketing på Minamark Beach Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2022

Thank you very much for your valued comment, it is really a pleasure to read you enjoyed your stay at Minamark Resort &Spa, Hurghada,
We are glad to receive your feedback.
We would be delighted to welcome you again soon in your second home promising with an unforgettable stay.

Anmeldt 14. oktober 2022 via mobile enheter

Fantastisk sted. Stranden synes jeg er fin og ligger i sammenheng med hotellet. Ligger i sentrum. Opplever det som rolig sted. Fantastisk service. Fantastisk personal. . Fint treningsprogram . Kommer helt sikkert tilbake. Sentrums.👍👏

Romtips: Her har de alt fra vannsport trening. Dans, god service god mat fine rom, sjekk hva som er inkludert. Flott Strand, fin utsikt
Dato for oppholdet: oktober 2022
1  Takk, 415kariannea

We are glad to receive your feedback.