Første inntrykket var greit.... men så feil kan man ta. Vi ble vel mottat og fikk vår te, og ble forklart hva vi skulle få av behandling. Herfra gikk det raskt nedover og rett til samlebåndet. Raskt inn i bastu, så inn i et steem rom, for å så bli skrubbet skinnet av Dem var veldig hardhendt og barnslige... var ikke noe mulighet for å kunne føle noe form for komfort eller avslappende tid... massasje startet med å bli klatret på ryggen min. Spørsmålet om hvordan man ønsket massasjen, kom først etter noen smerte skrik Fantes ikke noe godt eller avslappende under noe av oppholdet/behandlingen. Vi prøvde senere massasje på vårt eget hotel Moderna. Her snakket dem godt engelsk, dem forstod og kjente på kroppen hvor man trengte å jobbes med. Stikk motsatte av goldenspa.
Holdt nesten på å glemme den imponerende ansiktsmaske, som besto av to pensel strøk i panna, med en gul guffe. For deretter å bli stressa inn i dusjen for å vaske den av sjøl massasjen som skulle vare i 50 min varte heldigvis ikke lenger enn 10-15... så fantastisk godt var det at jeg skriver heldigvis