“Elendig service, forvirrende meny og dårlig mat”

El Masrien Grill Restaurant
Vurdert som nr. 51 av 356 Restauranter i Sharm El Sheikh
Kjøkken: Egyptisk
God for: Store grupper, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Lunsj, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 29. desember 2018

Var her 2 ganger pga en i følge likte en rett herfra. Bestilte egyptisk kofte første gang, som kom servert i et slapt pitabrød og med en hel stekt tomat på siden. Ingen saus, ingen grønnsaker eller noe på siden. Andre gang bestilte jeg fylt due - Duen hadde alle bein intakt; bein og vinger måtte rives av. Duen var frastøtende, og var kun fylt med ris. Jeg bestilte kort sagt ris. Det var såpass frastøtende at jeg ble vegetarianer på stedet.

1  Takk, perandreas96

Anmeldt 19. februar 2018

Stor meny og rask betjening, men ingen av rettene vi fikk smakte noe særlig. En katt fikk grillkyllingen min. Jeg tipper at deres french fries kom rett fra frysen.

Dato for besøk: februar 2018
1  Takk, Lars D
Anmeldt 26. januar 2018 via mobile enheter

Testet ut denne restauranten på en rolig formiddag. Ble ikke skuffet. Veldig behjelpelig personale, som ikke kan gjøre nok for deg. Man får spise i fred, og blir ikke heftet unødig.
Tydelig på gjestene at dette er en restaurant egypterne selv benytter seg av, noe som alltid er et godt tegn.

Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Ole André A
Anmeldt 28. august 2015

Min kone og jeg har en egyptisk venn som er kjøpmann og som inviterte oss ut på denne utmerkede restauranten. Atmosfæren er avslappet og stemningen god, maten likeså. Store porsjoner preger rettene, og vi følte vi godt kunne delt én porsjon og det hadde vært nok, men kjøpte likevel hver vår porsjon grillmat med pommes frites og grønnsaker. Og vann til, for egypterne drikker sjelden alkohol til middagen.
Servicen var fantastisk! Hyggelige og blide servitører som strakk seg langt for å imøtekomme våre ønsker. Selvsagt hjalp det at en av oss tre var egyptere som kunne konversere på arabisk, men tror vi hadde kommet godt ut av det uansett! Vi ble i alle fall mette og dro vel fornøyde derfra. Det er andre gangen vi har spist ved denne restauranten, og vi vil anbefale den både ut fra at her er rent og at det er trygg mat du ikke blir dårlig av!

Dato for besøk: august 2015
Takk, mortens951
Anmeldt 1. juli 2013

Fin lokal restaurant, som helt klart kan anbefales. Alt fra kebab til steak. Der er en lidt anden stemning i restauranten fordi der er mange lokale. Men alt i alt fint sted.

Dato for besøk: juni 2013
Takk, TroelsNielsen

Reisende som så på El Masrien Grill Restaurant, så også på

Sharm El Sheikh, Sør-Sinai

Har du vært i El Masrien Grill Restaurant? Del dine erfaringer!