Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke stĂžttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi stĂžtter fĂžlgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nĂŠrheten
Anmeldelser (3 532)
Filtrer anmeldelser
3 532 resultater
Vurdering fra reisende
2 605
616
208
63
40
Type reisende
Tidsperiode
SprÄkAlle sprÄk
Flere sprÄk
Vurdering fra reisende
2 605
616
208
63
40
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1–6 av 3 532 anmeldelser
Anmeldt 12. mai 2019 via mobile enheter

Ønsket en hyggelig og avslappende ferie. Dette ble virkelig oppfylt. Fint rom med godt renhold. Folk i resepsjonen, ved bassenget og hÄndklegutta var hjelpsomme og hÞflige. HÞydepunktet var likevel mÄltidene der vi ble oppvartet pÄ en utrolig mÄte av servitÞrene pÄ Coral. Spesiell takk til Ibrahim og Ali som gjorde dette til en spesiell opplevelse. Jeg hÄper virkelig Ä komme tilbake ved en senere anledning.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ingun V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Galal E, General Manager pÄ Hotel Novotel Sharm El Sheikh, svarte pÄ denne anmeldelsenBesvart 13. mai 2019
Google-oversetting

Dear Guest, We are very thankful for your constructive, informative notes to other and for selecting Novotel sharm el-sheikh We look forward for your continuous trust and hope to welcome you soon for another relaxing vacation. Best Regards, Sincerely,Galal El Safty General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. april 2019 via mobile enheter

Etter vi har vÊrt pÄ dette hotellet for ett par Är siden, trodde vi vikelige vi var i gode hender.

Maten var ok litt lite variert .
Rommene var store men litt skittent her og der spesielt i ventilasjonsavlĂžpende
Madrassen pÄ barnerom hadde sett sine bedre dager.

Barene var ofte tom for drikke spesielt Ăžl, brus, osv

Vi tok tak i mye men det viser at det er sjefene om er probleme ikke de som jobber i barene .
Takk til de fantastiske bar guttene som gjorde alt for oss

Litt lite intressert animasjonsteam,

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 285janneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Galal E, General Manager pÄ Hotel Novotel Sharm El Sheikh, svarte pÄ denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2019
Google-oversetting

Dear 285janneh,

Thank you for your valuable time sharing your experience.

For us is very important to know how our valuable guest spend their holiday with us.

The Management of the Resort is taking into consideration each single guest recommendation.

According to your evaluation ratings we could see that not all the services have been provided by a high level.

We apologize for not meeting your vacation expectations in some of the services. We are sincerely sorry to read your dissatisfaction with the cleanliness of your room, as we strive to provide total confidence in this area being fully aware that hygiene and cleanliness are aspects of major importance for our guests to feel 100% comfortable in our hotels, for a future occasion please do not hesitate to contact our reception desk to point out any service imperfection, the team will be swift in addressing the issue and correct any situation that is not in accordance with our established standards.

Also we passed your comments regarding availability of drinks to concerned manager in order to take actions and make improvements.

Once again we would like to thank you for sharing your vacation experience with us and for your valuable comments.

Sincerely,

Galal El Safty
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. april 2019 via mobile enheter

FÞrste og definitivt siste gang pÄ Novotel Beach. Tredje gangen vi er pÄ familietur til Sjarm El Sheikh. Sannsynligvis siste.

VÊret er alltid fint i Sharm. SÄvel RÞdehavet med sine flotte korallrev, som bassengene byr pÄ flotte badeopplevelser.

Utfordringen er fÞrst og fremst audiovisuelle. Det er et brÄk fra morgen til kveld, som savner sidestykke.

Og kraftig discomusikk og ditto arabiske toner ble rett og slett for mye. Dette er ved bassengkanten, pÄ stranda, i gÄgata, pÄ barer og restauranter og i byen. Rett og slett forferdelig!

«All inklusive» er ikke det samme i Sharm Novotel Beach som andre steder i afrikanske land. Servicen er heller ikke det vi nordmenn er vant med.

SÄ mÄ vi dessverre ogsÄ nevne uforskammede og uoppdragne russere og ukrainere. De bidrar ikke til Ä gjÞre ferien bedre med sin sniking og respektlÞse oppfÞrsel.

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, mortenr743
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Galal E, General Manager pÄ Hotel Novotel Sharm El Sheikh, svarte pÄ denne anmeldelsenBesvart 14. mai 2019
Google-oversetting

Dear mortenr743,

Firstly we would like to thank you for taking the time to share your impressions regarding your recent stay at our Novotel Sharm El Sheikh. It is only through feedback such as yours that we are able to maintain and improve upon the service that we provide to our guests.

We understand your preference for more tranquil accommodation. However, it is our goal to provide all our guests with a memorable holiday with the option of music and evening entertainment and we try our best to combine lively attractions for the action seekers with a well-organized distribution in our hotel's facilities to ensure that our guests preferring to relax are able to do so.

Please receive our most sincere apologies for failing to meet your expectations regarding our all inclusive service that, in your opinion, was not the same as anywhere else in African countries. We understand regarding your review that apparently you were not properly informed about your All Inclusive type of meal plan upon reservation and would like to take the opportunity to point out that detailed AI concept is available with all the travel agents and on the hotel website as well.

It is with great concern that we read your comments about our staff mostly because their service has been praised many times for their professionalism yet genuine friendliness and we assure you that what you described is not the norm for us. We appreciate you taking the time to notify us of your personal experience and rest assured that your review will be discussed with all departmental managers for evaluation and action as needed.

We have read your comment regarding the type of clientele we accommodate at our hotel, and would like to take the opportunity to clarify that Novotel Sharm El Sheikh welcomes all guests who book their stay with us regardless of their origin, skin tone, religion and age, and strongly believes that everybody has a right to a well-earned holiday. 

Again, we genuinely appreciate the time you took out of your day to inform us regarding the issues you experienced during your stay and we sincerely hope that you will allow us another opportunity to demonstrate our true level of hospitality and interest in serving you properly in the future.


Sincerely,
Galal El Safty
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. april 2019

Fantastisk! NÄ har jeg vÊrt pÄ novotel 7 ganger og det kommer jeg til Ä forsette med. Denne gangen pÄ Palm for fÞrste gang og jeg er imponert. Hotellet har en flott all inclusive. Maten var fantastisk med masse utvalg. Rommet mitt var rent og kjempe ryddig hver dag. Jeg fikk ett fantastisk rom med utsikt mot bassenget og restauranten. Beliggenheten er perfekt og veldig barnevennlig. Det er flere basseng og ett til smÄ barn. Servicen blandet i ansatte er den beste og alle er sÄ blide og hjelpsomme. Rett over veien ligger havet sÄ her er alle muligheter med kort avstand til sentrum. Ekstra takk Sayed og Haythm for Ä ha tatt godt vare pÄ meg til hvert mÄltid. Ekstra takk til Salem for Ä ha ett flott middag klar ved ankomst og til kokkene for den gode maten. Takk til Pool mann som jeg ikke husker navnet pÄ nÄ og alle andre som har passet pÄ meg og gitt meg en fantastisk ferie. Jeg glemmer fort navn men dette er ansatte som er kjempe flinke folk. Takk til Roma for en den flotte jobben han gjÞr. Jeg kommer tilbake til hÞsten

Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, mona0505
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Galal E, General Manager pÄ Hotel Novotel Sharm El Sheikh, svarte pÄ denne anmeldelsenBesvart 9. april 2019
Google-oversetting

Dear Ms. mona0505,

We are very thankful for your constructive, informative notes to other and for selecting Novotel sharm el-sheikh

We look forward for your continuous trust and hope to welcome you soon for another relaxing vacation.

Best Regards,

Sincerely,Galal El Safty General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. april 2019 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk ferie pÄ novotel palm. Store leligheter, rent. Fantastisk service av personale. MÄ frem heve Karim i baren. Han er helt fantastisk, sÄ hyggelig alltid smilende. OgsÄ gaiden fra amisol Havari, helt fantastisk. Han kunne jobben sin. Han er proff.
Vi reiser gjerne med amisol igjen. Og
Kommer tilbake til novotel palm.
Hilsen Britt og Gani

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, veskomisho
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Galal E, General Manager pÄ Hotel Novotel Sharm El Sheikh, svarte pÄ denne anmeldelsenBesvart 7. april 2019
Google-oversetting

Dear Guest,
We'd like to thank you for choosing Novotel Sharm El Sheikh for your recent stay and for rating the hotel.
We very much appreciate your comments regarding your stay at the Novotel Sharm El Sheikh. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team . I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.
Thank you and Best regards,
Sincerely,Galal El Safty General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser