Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
21 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 150
Hotels.comUSD 150
PricelineUSD 129
TravelocityUSD 150
Orbitz.comUSD 150
FindHotelUSD 129
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 686)
Filtrer anmeldelser
1 687 resultater
Vurdering fra reisende
1 195
356
84
27
25
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 195
356
84
27
25
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 1 687 anmeldelser
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Veldig bra hotell. Rolig og rent. Veldig hjelpsom personal. Skulle ønske meg mer national mat. Men alle har sin smak og behag. Har følt meg veldig trygd. Hopper jeg kommer tilbake og ikke bare en gang.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, romancH8357HU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Peter M, General Manager på LABRANDA Tower Bay, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. desember 2018

Kjære Herr Roman, Sunny hilsener fra LABRANDA Tower Bay. Vi takker veldig mye for din tid til å publisere din anmeldelse av hotellet vårt her på TripAdvisor. Vi er veldig glade for din meget positive vurdering og ønsker deg velkommen igjen i huset vårt som gjest. Med vennlig hilsen, Peter Sabry - daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Har vært her sammen med familien i en uke 22.12.18 - 29.12.18. Veldig fornøyd med oppholdet . Veldig god service. Vi har reist sammen med 2 barn på 8 år og 6 måneder . Var litt redd for hvordan det kommer å være med han minste , men det fungerte fantastisk. Personalet hjalp overalt og gjorde oppholdet så hyggelig som mulig .
Veldig fin underholdningsteam , men uten å masse alt for mye.
Vedrørende maten skulle ønske meg mer local mat .

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Stela T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Peter M, General Manager på LABRANDA Tower Bay, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. desember 2018

Kjære fru Stela, solfylte hilsener fra LABRANDA Tower Bay. Vi takker veldig mye for din tid til å publisere din anmeldelse av hotellet vårt her på TripAdvisor. Vi er veldig glade for din meget positive vurdering og ønsker deg velkommen igjen i huset vårt som gjest. Med vennlig hilsen, Peter Sabry - daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2018

Ankom på natta og ble tilbudt nattmat i restauranten. Kjempe hyggelig personale som alltid sto beredt for å yte det beste. Var der i begynnelsen av november i 2017 og det var god temperatur både i luft og vann. Rommet var dobbeltrom med 3 senger så vi kunne bare velge. Stort og romslig bad. Rent og pent. Ikke mye trapper. God mat med mye forskjellige retter. Pizzaen i strandbaren er helt fantastisk god. Anbefales. Har bestilt ny tur.

Dato for oppholdet: november 2017
2  Takk, Bjørn L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Peter M, General Manager på LABRANDA Tower Bay, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2018

Kjære Herr Bjørn, Solhilsen fra LABRANDA Tower Bay Sharm El Sheikh! Vi vil gjerne takke deg veldig mye for å ha vært vår gjest nylig og for å ta deg tid til å dele din verdifulle tilbakemelding om din ferieopplevelse. Med ypperste glede leser vi de fantastiske rosene og at du likte vårt feriested. Vi gleder oss til å være vert snart igjen med vår gjestfrihet. Hilsen Peter Sabri daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. desember 2017

Labranda Tower Bay (tidligere Sharm Club)
Dette hotellet er bare helt nydelig. Jeg har vært mange ganger i Egypt. De gangene jeg ikke har bodd på dette hotellet, så har jeg angret på at jeg forsøkte noe annet. Allerede halvveis i oppholdet og kjenner at jeg er så utrolig fornøyd både med hotellet og servicen fra de ansatte.

Hotellet ser helt strålende ut, som det ofte gjør på egyptiske resorter. Det er rent og pent og ligger helt ved stranden. De fantastiske korallene er 15 meter unna. Det er et dykkesenter her, en liten basar og to bassenger. Gjestene er stort sett voksne, og det er rolig her. (De har en valgfri underholdning hver kveld for de som ønsker mer action: quiz, orientalsk aften, osv.)

De første gangene jeg bodde her var de fleste gjestene fra Italia. Akkurat denne gangen er de fleste fra Tyskland. Jeg bryr meg ikke så mye om hvor folk kommer fra, så lenge de er hyggelige. Dette er det hotellet som har veldig kort vei ned til snorkling og korallene, og må ikke blandes med nabohotellet, Sharm Reef. Det hotellet kan ikke måle seg med Sharm Club (selv om det er samme eier). Men foretrekker man mer støy, så kanskje? Betjeningen er hyggelige uansett hvilket hotell man bor på, men standarden er ulik.

Buffetten på Sharm Club er helt fantastisk. Det er rett og slett veldig god mat her. I går hadde vi Oriental aften. Altså ALT er godt. Det var en jente og to gutter som stekte nan på takke - og både hummus og kaftan var bedre enn jeg har smakt noen gang. Når jeg har bodd her tidligere var de veldig strenge på vin i baren etc. (Sikkert fordi vin er dyrt i Egypt.) Dette er det slutt på. Jeg fikk ikke denne gangen følelsen av å drikke hjemmebrent i tannlegevannglass. Til og med drinkene smakte godt, slik har det ikke vært på all-inclusive i Egypt tidligere. Men alt i alt sitter jeg med en utrolig god matopplevelse og vet at jeg kommer til å reise hjem uthvilt og fornøyd.

Jeg er glad i mat og har reist mye rundt i verden. Ingen buffett har kunnet måle seg med denne på type all in clusive der hvor jeg har vært. I tillegg til hovedrestauranten finnes en á lá carte som jeg aldri prøvde, og en pizzarestaurant ved gangveien mellom bassengene. Muhammed serverer italiensk steinovnspizza. Supergod. Vinen smaker også mye bedre på dette hotellet, i motsetning til de fleste andre buffettene hvor den ofte ikke er drikkende.

Hvis jeg skulle sette fingeren på noe som irriterte litt, så må det være at de unge kelnerne i restauranten var litt vel ivrige i å gjøre jobben sin. Det hadde nok vært bedre om de hadde fått sin andel bord de var ansvarlige for, enn at alle spurte alle om maten var god, er du ferdig, etc. Det ble litt mye mas, selv om jeg tenker at det var i beste mening.

Ja og internett. Internetthastigheten er dårlig.

Jeg er så fornøyd med dette hotellet at jeg kommer til å velge å bo her igjen.

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, laila_sundet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Peter M, General Manager på LABRANDA Tower Bay, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mai 2018

Kjære gjest, hilsener fra LABRANDA Tower Bay Sharm El Sheikh! Vi vil gjerne takke deg veldig mye for å ha vært vår gjest nylig og for å ta deg tid til å dele din verdifulle tilbakemelding om din ferieopplevelse. Med ypperste glede leser vi de fantastiske rosene og at du følte deg som hjemme på vår resort. Vi gleder oss til å være vert snart igjen med vår gjestfrihet. Hilsen Peter Sabri daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. februar 2017

Vi, en familie på 5, med barn på 7,9 og 12 år var på Sharm Club i en uke. Hotellområdet er stort, men beskyttet, slik at barna kan løpe rundt og leke og utforske på egenhånd. Rommene er store og fine, god standard. Flere basseng, hvor ett er oppvarmet. Det finnes også et spa-basseng som var bra. Spa-avdelingen er btw også bra.
Maten er grei, anbefaler all inclusive. Naama er 10 minutter unna og koster 20 NOK for taxi én vei. Flere strender, og fantastiske korallrev rett utenfor hotellet. Anbefaler også på det varmeste dykkersenteret på hotellet. Ta heller en tur med dem, enn med de som Amisol samarbeider med. Animationteamet er en positiv gjeng, som gjerne leker med barna. Vi drar mer enn gjerne tilbake til dette hotellet. Sharm El Sheikh er ingenting å være redd for!!

Dato for oppholdet: februar 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, runargranheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Peter M, General Manager på LABRANDA Tower Bay, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. februar 2017

Takk for at du tok deg tid til å vurdere vår eiendom.
Det har vært en sann glede å være vert for Sharm Club og vi er veldig glad for å vite at du hadde et hyggelig opphold.
Din tilfredshet er vårt mål
Vi håper å ønske deg velkommen igjen i vårt hotell Jeg tilbyr deg mine mest hjertelige hilsener.. Peter Sabri

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser