Var her fra 13.10 til og med 27.10 . 2018
Så var vi her igjen ca 4 år siden sist på sharm reef hotellet.
Ved ankomst ønsket vi å få et rom som .lå i andre etasje. Resepsjonist ordnet dette og med basseng utsikt.
Kjempe service, en bellboy fraktet koffertene til rommet.
Rommet var nok ikke klargjort for 2 personer med håndklær men kunne vel ikke forvente at alt var orden denne kvelden.
Hotellet er veldig pent , ute områdene fint beplantet med hekker som blomstrer. Fint Basseng område. Litt utdatterte solsenger men fungerer greit, gode madrasser å ligge på. Bar område med rotting stoler vonde å sitte på dessverre.
Dagen etter ble rommet rengjort men fortsatt lite håndklær og ikke på fylt toalett papir . Vi sa ingenting om dette og forventer at det ordnet seg noe det ble noen dager mens andre ikke. En dag gikk jeg i resepsjonen å sa i fra, da kom sjefen for rommene med det som manglet og sa at han skulle se etter neste dag at alt var i orden. Her ble det orden etter at vi sa i fra . Flott service med håndklær satt opp med blomster hver dag på sengen . Håper de holder denne standarden for alle sine gjester .
Toalett er en sak for seg selv, når du drar ned forventes det at papir og annet forsvinner ned i kloakken men her må du hjelpe det ned med dobørste
Det er blitt siden sist et animasjon team som skal aktivere gjestene. Det er et forferdelig mas fra disse. Det værste er alltid den høye musikken de spiller, virker ikke som de får nok volum på høyttalerne. Vi klaget på dette men var nok vankelig å skru ned lyden. Flere andre gjester gjorde det samme . I korte perioder kun det være litt bedre. En dag ble til at jeg slo av hele anlegget. Vi reiser hit for sol og varme. De fleste vil slappe av bade og lese en bok.
Restauranten :
Personalet her er veldig flinke og hjelpsomme. Vil fremheve Spesielt Moustafa som alltid er blid , han serverer drikke å snakker med oss og vet ikke hva godt han kan gjøre . Hver dag er en fryd å møte Moustafa.
Frokost:
Her er bra utvalg og meget godt.
Lunch :
Bra utvalg men alt for kjedelig mat med ingen smak, tror ikke kokkene her vet hva litt krydder er. De burde tatt seg en tur ut i det europeiske kjøkken og lære om tilberedning og smakstilsetning.
Middag :
Samme som lunsjen, noe grilling av kylling , fisk, kjøtt. Alt uten noe som helst krydder. Blir for smakløst finnes kun salt og pepper.
Hotellet har egen taxi service. Her kan du bestille drosje som kjører deg dit du vil sjåføren kan også vente på deg om du vil det. Vi betalte bare ca 200 kr for å ha sjåfør i 2 timer. Drosjen var nokså ny å fin bil, hyggelig sjåfør. Anbefales
Basseng og bar området kjempe fint. God service i baren.
Det var plagsomt med Moskito mygg, kona fikk sikkert 400 eller flere stikk . Mange ble plaget av dette.
Konklusjon :
Personalet veldig service innstilt.
Mat veldig dårlig. Fikk diare hele siste uken.
Moskito mygg