Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
  • Trip.com
6.1 km fra Coral Hills Resort
Se flere hoteller i Sharm El Sheikh
Anmeldt 19. januar 2024 via mobile enheter

Det hotel er veldig greit og follk såm jobber her er veldig hugelig så vi kost ås veldig mie så jeg ambefale andre bare kommer her og prove for meg og for min famile var første gang ,vi åplevet veldig mie bra ting i tilleg vi vart på safari vi hade best dagen så til slut jeg likte den veldig jeg koset meg så mie

Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, Kamer K
Anmeldt 1. januar 2024

Ja,dette er et enkelt og billig hotell.Maten var enkel og ganske kjedelig hvis du ikke er fornøyd med salat,som det var rikelig av til alle måltider.Frokosten var den som dro opp matopplevelsen,pga han som sto å stekte omelett.Vinen på allincluciv var grusom rett og slett,både øl og hvitvinen var varm.Men tatt i betrakning at du betaler 69kr pr pers pr dag mat og drikke kan man vel ikke forvente mer.Mulighet for å kjøpe kald flaske både rød/hvitvin for en billig penge ca 100kr.Hotellrommet var slitt,men opplevde det som rent,reine håndduker og vasket rom hver dag.Et stort minus er at det er røyking i fellesområdet som eneste plass med wifi (baren/resepsjon )!!Veldig positiv opplevelse med alle som jobbet der,blid hyggelig,mye humor!Gjorde virkelig sitt beste for at alle skulle ha det bra.Så vi var tross noe negativt fornøyd med helheten.

Romtips: Mye mygg,ta med myggmiddel!
Dato for oppholdet: desember 2023
  • Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Lill P
Anmeldt 17. desember 2023 via mobile enheter

Innsjekking gikk veldig greit, vi var et reisefølge på fire personer og fikk rom ved siden av hverandre. Rommet var ganske romslig med godt med skap.
Badet hadde både dusj og badekar. Liten terrasse med stoler og bord.
Våre rom lå rett ved det ene bassenget, lett å finne solstoler.
Som flere har skrevet, så er hotellet noe slitt, men rengjøring var vi veldig fornøyd med.
Maten var lite variert, særlig frokost. Flott at de hadde en som laget omelett til oss hver morgen.
Personalet var meget vennlige, ville gjerne yte oss god service.
Et tips, mye mygg. Ta med myggmidler og bruk dem!
Alt i alt så anbefaler jeg et opphold på Coral Hills Resort.

Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, SiriSmeby
Anmeldt 4. desember 2023 via mobile enheter

Hotellet er slitt og bærer preg av dårlig vedlikehold.
Renholdet er så som så, ikke slik vi er vant til hjemme.
Ansatte ved hotellet var hyggelig og gjorde det de kunne for at du skulle få et bra opphold.
Bassengområdet var helt greit, men bassenget var skittent.
Mitt formål med turen var å bare slappe av og det fikk jeg. Det var ikke mye folk, alltid ledige solsenger, noe som for min del var er pluss.

Dato for oppholdet: november 2023
Reisetype: Reiste alene
Takk, Aase Kristin S
Anmeldt 3. desember 2023

Selv til 5k/uke all inclusive så svarer ikke dette til forventningene.
Mat av veldig varierende kvalitet, joda man blir mett, men dette er ikke noen gastronomisk opplevelse. Vin og drinker er ikke drikkenes. Ølet får man sjekket i små glass fra en sur bartender.
Røyking i lobbyen, som er det eneste stedet med tilgjengelig WiFi.

Utenom bartenderen er det veldig hyggelig og oppmerksom betjening med karisma og personlighet. Fin strand med gratis shuttlebuss. Anbefaler Fanar Cuba Beach, Sharms beste for snorkling!

Romtips: Bassenget er ikke oppvarmet = kaldt Ikke WiFi på rom Røyking inne Sjekk rengjøring og sengetøy før dere tar i bruk rommet
Dato for oppholdet: november 2023
  • Reisetype: Reiste med familie