Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 23:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Besøk Sartaj, Sheek Emporium,i Candolim - en dyktig skredder og godt utvalg av gull/juveler

Alltid en fornøyelse å gå til Sartaj, flinke skreddere og utrolig utvalg av stoffer og skinn. Her... les mer

Anmeldt 6. mai 2022
NorwayLise
,
Norway
via mobile enheter
Skredder og juveler

Et ypperlig sted å gå for å få sydd seg ny garderobe. Helt topp, bestandig fornøyd.Har også kjøpt... les mer

Anmeldt 20. mai 2020
torborgj2020
Les alle 665 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Candolim
fra USD 60,00
Mer informasjon
Anmeldelser (665)
Filtrer anmeldelser
665 resultater
Vurdering fra reisende
654
10
0
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
654
10
0
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 665 anmeldelser
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Etter å ha reist i mer enn 25 år til Goa er Sartaj og faren alltid et "must". Her kan du få sydd det du måtte ønske i kvalitets stoff og utførelse. Har du et favorittplagg du ønsker å kopiere eller andre ønsker tilpasset deg får du det hos Sartaj.
Foruten å være skredder har de et godt utvalg av gull og edelstener av høy kvalitet og som i ettertid har vist seg å ha vært verdt pengene. Innenfor dette område også har Sartaj og faren høy kompetanse.

Dato for opplevelse: desember 2018
2  Takk, NorwayLise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. februar 2018 via mobile enheter

Hos Sartaj og faren hans blir man alltid møtt med smil og hjelpsomhet. Stoffenes kvalitet og arbeid som blir utført er meget bra. Det samme gjelder kunnskapen deres hvis man er ute etter smykker, enten det er gull, sølv, diamanter eller andre edelstener. Vi har kjent familien i 20 år og anbefaler dem et besøk.

Dato for opplevelse: februar 2018
2  Takk, NorwayLise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. april 2017

Etter 20 års bekjentskap har Sartaj og familien hans blitt et naturlig sted å besøke når vi er i Goa. Vi har vært der hvert år de siste 20 årene og vet at denne butikken er seriøs og til å stole å. Her kan man få sydd det man måtte ønske til en fornuftig pris og god kvalitet. Her selges også smykker, gull, diamanter (god kvalitet) og andre edelstener. Mye av smykke utvalget er det "siste" innen fashion. Ekte Cashmere sjal i alle farger og Sheek Emporium De Goa holder også åpent i monsoon tiden.

Dato for opplevelse: mars 2017
8  Takk, NorwayLise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. desember 2016

Hvis du har tenkt å få skreddersydde klær, anbefales Sartaj. Vi har kjent han og hans familie de siste 25 årene og kommer alltid hjem med noe som er laget der.
Sheek Emporium De Goa kan også anbefales hvis du har tenkt å kjøpe gull, diamanter eller andre edelstener. Meget god kvalitet!!!!

Dato for opplevelse: desember 2016
7  Takk, NorwayLise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. desember 2016

God skredder som lager klær som du ønsker. ta med bilde eller ønske og sartaj lager dette til deg. må besøkes. ligger i nærheten av whispering palm resort i candolim

Dato for opplevelse: november 2016
8  Takk, Per Erik J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser