Det er så flott. Anbefaler å ha med guide. Mye spennende info som man ikke kan lese på boards. Det er ikke tillat med noe spiselig eller tobakk med inn. Det er så storslått og ved turen hit
Det er ikke annet å si enn at dette er "et must". Bygningen er mye større i virkeligheten enn hva man først antar, og enda flottere enn man kan forestille seg.
Dette er et av reisens høydepunkter.
Mange turister inne på området, og mange som synes bleke nordmenn er like store attraksjoner som selve Taj Mahal.
Spektakulært og enestående mesterverk!
En kunst i verdensklasse som er tidløs og vakker. Anbefaler!!
Det var en drøm som gikk i oppfyllelse når vi endelig kunne besøke Taj Mahal. Vi hadde også en dyktig guide som snakket oss gjennom denne flotte turen. Det var godt at vi var der på morgenen, ca. 05:30. Vi fikk med oss soloppgangen over Taj Mahal, en fantastisk vakker opplevelse. Og siden hotellet vårt (Radisson SAS) lå i gangavstand fikk vi i tillegg en flott liten gåtur tilbake.
Er du i India MÅ du reise til Taj Mahal! Det er helt fantastisk fint. Kommer du tidlig om morningen eller litt sent på ettermiddagen får du se det uten for mye turister! Bare styr unna de lokale som skal ta bilder mot penger, du tar like fine bilder selv!
Besøk Taj Mahal før kl 0600 og få med deg soloppgangen. Fantastisk sted. Kjekt med guide, da det er fantastisk mye detaljer. Må oppleves en gang i livet.