Selve stranden er nydelig og hvit med vakre fjell i nærheten. Det var kult å se så mange gode surfere! Utganspunktet er fantastisk, men stranden var likevel en dårlig opplevelse. Det første som møtte oss på parkeringsplassen var masse søppel og stank. Menneskene i området er ikke like hyggelig som ellers på øya. Damene som jobber på stranda med utleie av solsenger forsøkte å lure oss til å betale 150 000 RIP for 2 solsenger det koster opprinnelig 100 000 RIP, noe som i utgangspunktet er dyrt. Vi betalte halve prisen i Nusa Dua. Det er ikke mulig å ligge og slappe av på stranden da de lokale prøver å selge deg massasje hvert 5. minutt. Uansett hvor mange ganger du sier at du ikke vil ha, kommer de tilbake og begynner gjerne å massere deg når du har sagt nei. Jeg synes det var ekkelt. Toalettene i nærheten av stranden er i forferdelig stand. Det stinker og det ser ikke ut som det blir gjort rent der. Turte ikke spise cafeen. Det var masse søppel i nærheten. I tillegg benyttet vi oss av en av sjåførene på parkeringsplassen som tok seg dobbel pris av det vi betalte med blue bird taxi. Denne stranden har blitt ødelagt av lokalbefolkningen. Den kunne vært et paradis. Naturen der er vakker!