Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Melia Bali
Hoteller i nærheten
Nusa Dua Beach Hotel & Spa(Nusa Dua)(Mye for pengene!)
USD 233
USD 185
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis parkering
  • Frokost inkludert
Besparingsvarsel! 11 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 11 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 208 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

Grand Hyatt Bali(Nusa Dua)(Mye for pengene!)
USD 173
USD 163
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Besparingsvarsel! 16 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 16 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 194 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

The Westin Resort Nusa Dua, Bali(Nusa Dua)(Mye for pengene!)
USD 189
Westin.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis parkering
  • Ved stranden
Besparingsvarsel! 16 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 16 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 225 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort(Nusa Dua)(Mye for pengene!)
USD 266
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
The Laguna, a Luxury Collection Resort & Spa(Nusa Dua)(Mye for pengene!)
USD 212
Agoda.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Besparingsvarsel! 13 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 13 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 245 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

Ayodya Resort Bali(Nusa Dua)(Mye for pengene!)
USD 417
USD 236
Agoda.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Novotel Bali Nusa Dua Hotel & Residences(Nusa Dua)(Mye for pengene!)
USD 150
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Hilton Bali Resort(Nusa Dua)(Mye for pengene!)
USD 146
USD 127
Hotels.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Besparingsvarsel! 29 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 29 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 180 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

USD 557
USD 437
Agoda.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
The St. Regis Bali Resort(Nusa Dua)
USD 639
USD 613
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Besparingsvarsel! 14 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 14 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 714 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

Anmeldelser (6 190)
Filtrer anmeldelser
6 190 resultater
Vurdering fra reisende
3 444
1 788
609
212
137
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
3 444
1 788
609
212
137
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 6 190 anmeldelser
Anmeldt 1. februar 2018 via mobile enheter

Flotte omgivelser og fine strender. Lite å se i området, kun et handlesenter og restaurant område. Veldig dyrt å spise på hotellet, de fleste reiste ut for å spise til under halve prisen..tror nok de hadde tjent mye ved å senke prisene noe ned.

Opphold: februar 2018, reiste som et par
Takk, Leif-Arne A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
qualitymanager2017, other på Melia Bali, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2018
Google-oversetting

Dear Leif-Arne A,

Warmest Greetings from Melia Bali!

Thank you for taking time to share your opinion with us on TripAdvisor.

Thank you for staying with us and for taking your valuable time to share feedback about your recent stay with us. In our effort to continuously improve the quality of our services and facilities, we put our greatest interest and value in our guests' opinion.

We were glad to learn that your overall experience was pleasant and you liked our spacious rooms and the hotel location.
In regards of the prices for the services in our restaurants and bars, we offer competitive prices in comparison with other upscale properties in Nusa Dua area. We offer daily Happy Hours with a promotion buy 1 get 1 for the selected drinks as well as All Inclusive package. Our loyalty program Melia Rewards gives an opportunity to collect points for every dollar spent in restaurants and bars as well as for room reservation and YHI spa and then pay in our outlets with the points. Those who book the room via our website, will receive daily gift vouchers in amount IDR 200,000 to spend in hotel restaurants and bars.

Once again, thank you for your feedback and do not hesitate to contact us for any assistance with you booking in any Melia hotel all around the world.

Best regards,

Yelyzaveta K.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2016

Det står år hotellet er 5 stjerner men ikke etter våra europeiske standarter. Du får 6 stjerners servise men var forberedt på at rummet ser ut som 3+ i Europa. Men hotellet er verdt varje krone jeg har betalt , ikke minst pga beliggenheten. Nære til å allt.

Romtips: Rummet med tilgång til lagunen er det beste valget! Når det er som varmest mitt på dagen kan man vare ute på eget terrasse i skyggen og svømme i lagunen...
  • Opphold: juli 2016, reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
1  Takk, Tatjana G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anastasia M, Guest Relations Manager på Melia Bali, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2016
Google-oversetting

Dear Tatjana G,

Warmest Greetings from the Island of Gods!

Thank you for staying with us and for taking time to share your recent experience with us on TripAdvisor.
We were glad to know that your overall experience with us was pleasant and that you loved hotel's location. Melia Bali is located on the shores of Indian Ocean in the center of Nusa Dua, Bali's prestigious resort enclave, our resort is a unique sanctuary of exotic beauty and comfort for those who seek a dream vacation. Melia Bali is within walking distance to Bali Collection, the main shopping center, and to food and entertainment malls, a museum, 850 meters from Bali International Convention Center.
Once again, thank you for reviewing us and we are looking forward to your next visits.

Best regards,
Anastasia M.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2016

Stort sett veldig bra, kanskje litt høy musikk under middag og mat servering. Stranden var bra, men kanskje litt langgrunt. Veldig bra service og renslig, ikke noe å utsette på frokosten. Anbefales...

  • Opphold: februar 2016, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
Takk, tommym353
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anastasia M, Guest Relations Manager på Melia Bali, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2016
Google-oversetting

Dear tommym353,

Sunny Greetings from Tropical Paradise!

Thank you very much for staying with us and for taking time to share your feedbacks with us. In our effort to continuously improve the quality of our services and facilities, we put our greatest interest and value in our guests' opinion.
We hope you will visit us again in the future and spend another memorable holiday with us, in Melia Bali.

Best regards,
Anastasia M.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2016

Bodde på Melia 2,5 uke med mine to barn på 12 og 18 år, juli 2015. Vi valgte rom med direkte tilgang til separat basseng - dette var et meget godt valg! Hotellet har 5 restauranter (japansk, balinesisk, europeisk). Veldig bra spa. I tillegg hadde de yoga 5 dager i uken, forskjellige aktiviteter i det største bassenget for alle aldersgrupper, utleie av kajakker, sykler mm. Rommene var store og pene. Rensligheten var meget bra jevnt over på hele hotellet. Flott strand med svært få, men faste selgere. Det var gangvei/sykkelvei langs stranden slik at det var lett å besøke nærliggende hoteller, ta seg en løpetur på morgningen. Flott hotell som passer både for familie, par, venner. Hotellet formidlet alle slags utflukter med fine priser. Servicen var veldig bra. Alt i alt en meget bra opphold.

Romtips: Rom med direkte tilgang til skjermet basseng (1 etg)
  • Opphold: juli 2015, reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
2  Takk, Frk-Luder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anastasia M, Guest Relations Manager på Melia Bali, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2016
Google-oversetting

Dear Frk-Luder,

Warmest Greetings from the Island of Gods!

We appreciate you taking time to write a review about your recent experience with us on TripAdvisor. We truly value the information you have provided. Your responses are vital in helping Melia Bali to provide a memorable holiday experience that meets the highest standards of excellence.
We are looking forward to welcoming you back in the future. Please, feel free to contacts us for assistance with your bookings in any Melia around the world.

Best regards,
Anastasia M.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2015

Vi hadde et flott opphold her. Hyggelig atmosfære, dyktige og veldig høyt servicenivå på alle hotellansatte. Rent og fint, utrolig god frokost. Nydelig hage og fint basseng. Vi spiste på alle restaurantene, og vi likte alle. Særlig den japanske!

  • Opphold: november 2015, reiste med familie
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
2  Takk, 244birgittek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
qualitymanager2017, Quality Control på Melia Bali, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2017
Google-oversetting

Dear 244birgittek,

Thank you for visiting us and sharing your impressions. We are sincerely glad to know that you enjoyed your experience in Melia Bali and truly proud to hear that Melia Bali team extended the impeccable service we pride ourselves in.
The entire Melia Bali family will be looking forward to welcome you back and it would be our pleasure to assist upon any of your needs.

Best regards,
Ara J.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser