Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
En dag Nusa Penida Island vest og øst
278

Bestill på forhånd
fra
USD 66,00
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Sanur Beach på
fra USD 66,00
Mer informasjon
fra USD 9,42
Mer informasjon
fra USD 44,50
Mer informasjon
fra USD 9,00
Mer informasjon
Anmeldelser (8 234)
Filtrer anmeldelser
8 234 resultater
Vurdering fra reisende
2 568
3 136
1 840
483
207
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 568
3 136
1 840
483
207
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 8 234 anmeldelser
Anmeldt 18. oktober 2018

Vi var på denne stranden i forbindelse med en båttur vi skulle på, så kan ikke si noe om stranden i seg selv eller så mye om området rundt.

MEN, det er verd å ta turen ned en tidlig morgen kun for å se soloppgangen, har aldri sett maken. Kjempe nydelig.

Fikk med oss såpass at:
Man må betale for å parkere med bil/moped.
Man kan kjøpe båtturer til øyene rundt Bali her, og ta båt her i fra.
Det var en god del mat boder ned langs promenaden.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, JulianneW16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. april 2018

Det er mulig vi var veldig uheldige med vær og vind, men stranda var skitten og full av rask. Havet var uklart med mye rusk og rask flytende. Jeg ville ikke valgt denne plassen for en badeferie.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, Hilde G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. april 2018 via mobile enheter

Herlig strand så langt øyet rekker. Stor forskjell på flod og fjære. Jeg ventet vannet renere men her merket jeg ikke noe til plastiksøppelet som plaget meg lengre sør for et år siden.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, Hallfridur B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2017 via mobile enheter

Masse restauranter, god stemning. Godt utvalg. På stranda får du ikke solnedgangen, men en vakker måne. Gangveien fra Grand Pakace langs hovedveien var ikke av den beste, men betjeningen kjørte deg når du ba om det, i tilleg til faste shutteltidspunkter.

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, Ellenmarie123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2017 via mobile enheter

Det er stor forskjeller på den lange stranden. Alt fra rent og pent. Til smalt og en del rask noen plasser. Men det går helt fint og finne en fin plass langs stranden.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, FrankW2206
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser