Fint å tusle og se på folket. Ikke særlig badeplass og litt mange som prøver selge deg alt mulig greier. Gode, men litt dyre spiseplasser.
Her finner du alle varianter...travelt strandliv eller behagelig ensomhet. Selv falt valget på en enkelt serveringssted med skygge og rimlige priser. Og hyggelig personale.
Hyggelig og sjarmerende sted med lattermilde og søte mennesker. Anbefaler stedet for alle type mennesker.
Vi var på denne stranden i forbindelse med en båttur vi skulle på, så kan ikke si noe om stranden i seg selv eller så mye om området rundt.
MEN, det er verd å ta turen ned en tidlig morgen kun for å se soloppgangen, har aldri sett maken. Kjempe nydelig.
Fikk med oss såpass at:
Man må betale for å parkere med bil/moped.
Man kan kjøpe båtturer til øyene rundt Bali her, og ta båt her i fra.
Det var en god del mat boder ned langs promenaden.
Det er mulig vi var veldig uheldige med vær og vind, men stranda var skitten og full av rask. Havet var uklart med mye rusk og rask flytende. Jeg ville ikke valgt denne plassen for en badeferie.
Herlig strand så langt øyet rekker. Stor forskjell på flod og fjære. Jeg ventet vannet renere men her merket jeg ikke noe til plastiksøppelet som plaget meg lengre sør for et år siden.