Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Sanur Beach på
Anmeldt 14. april 2019 via mobile enheter

Her finner du alle varianter...travelt strandliv eller behagelig ensomhet. Selv falt valget på en enkelt serveringssted med skygge og rimlige priser. Og hyggelig personale.

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, HiKiDi
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig og sjarmerende sted med lattermilde og søte mennesker. Anbefaler stedet for alle type mennesker.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, 947runeb
Anmeldt 18. oktober 2018

Vi var på denne stranden i forbindelse med en båttur vi skulle på, så kan ikke si noe om stranden i seg selv eller så mye om området rundt.

MEN, det er verd å ta turen ned en tidlig morgen kun for å se soloppgangen, har aldri sett maken. Kjempe nydelig.

Fikk med oss såpass at:
Man må betale for å parkere med bil/moped.
Man kan kjøpe båtturer til øyene rundt Bali her, og ta båt her i fra.
Det var en god del mat boder ned langs promenaden.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, JulianneW16
Anmeldt 25. april 2018

Det er mulig vi var veldig uheldige med vær og vind, men stranda var skitten og full av rask. Havet var uklart med mye rusk og rask flytende. Jeg ville ikke valgt denne plassen for en badeferie.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, Hilde G
Anmeldt 5. april 2018 via mobile enheter

Herlig strand så langt øyet rekker. Stor forskjell på flod og fjære. Jeg ventet vannet renere men her merket jeg ikke noe til plastiksøppelet som plaget meg lengre sør for et år siden.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, Hallfridur B