Jeg har ikke mye fint å si om dette hotellet. Jeg bodde her 3,5 måneder mens jeg studerte ved Active Education som hadde undervisningen sin her. Den eneste grunnen til at jeg trivdes her var at halvparten av studentene ved skolen også bodde her.
Hotellrommet: Jeg bodde i en bungalow sammen med en av mine skolevenninner. Den var liten,dårlig vasket, gammel, slitt og trang. Klesskapet var møkkete, så klærne mine ble skitne. Jeg måtte kaste en del av de hvite klærne mine. Det endte med at jeg måtte vaske skapet SELV. Ellers var det alltid krypdyr på rommet, uansett hvor mye jeg og romkameraten min sparyet rommet med insektsspray. Vi hadde både firfisler, maur og biller. Noen av de andre studentene hadde kakerlakker på sitt rom.
Bassenget: Bassenget er skitten - blir ikke renset ordentlig. Det er også veldig lite.. Absolutt ikke noe å skryte av. Jeg føler bare det ble verre og verre utover oppholdet..
Hotellfrokosten: Helt forferdelig! Dårlig utvalg, frukten luktet fis, og det var nesten umulig å spise sunt. Bare hvit brød og usunt pålegg. De tilberede egg, men da måtte du regne med å vente 30min for å få det, og i tillegg var det ofte ikke stekt/kokt ferdig. Dette er farlig, siden folk kan få salmonella av rå egg i utlandet, spesielt Asia. Spiste mye vannmelon de to første månedene, men etterhvert ble den full av fluer og andre insekter..
Hotellpersonalet: Hyggelige, men ikke så veldig gode i engelsk.
Bali er et fantastisk ferieparadis, og jeg anbefaler alle å dra dit. Strendene er nydelige, og de har mange gode restauranter. Men bo på et annet hotell enn Inna Sindhu!!