Fin spasertur på fine veier, vi opplevde og mating av apekattene. De kom nær men ikke ubehagelig nær.
Nydelig og spesiell plass. Arkitekturen i parken er grunn nok i seg selv til å ta en tur, men det var artig å se på apekattene også.
Apene var til tider ganske aggressive, så vi holdt oss litt unna de. De var veldig på å klore og bite folk. Vertfall visst du bærer på en plastflaske med vann, da virket det som de gjorde alt for å få tak i den. Så tar du deg en tur, gjem unna vannflasken!
Utrolig kjekk plass og besøke.
Følg reglene som er satt, så går det utrolig fint og du får en kjekk opplevelse.
Vakter som står og passer på, og griper inn om apene blir aggressive.
Folk er service innstilte, apene løper fritt og veldig kjekt å se de på så
Nært hold. Apene blir matet hver time, sim gjør at de ikke blir for pågående for skaffe mat selv.
En opplevelse som bør oppleves om du er i Ubud
E veldig fint område og e veldig fint lakt te mange nydelige plasser inne der. Fleste apekatter som hopper på folk biter i tillegg elle stikke av me någe.
Flott park overfylt med apekatter. Ikke bry deg med å ta masse bilder i starten, når du kommer inn til amfiet er det bare å sette seg ned så kommer apene i fleng!
OBS! ha hengelås på ryggsekken din da til og med de minste klarer å åpne den før du vet ordet av det.
Fin opplevelse å se apene så fri i naturen. Masse vakter i hele parken. Godt skiltet. Grei pris for inngang.