Jeg booket meg inn to netter på Camelot Beach Hotel i forbindelse med en liten rundreise i regionen.
Jeg fikk et av de eldre rommene i den gamle fløyen. Rommet var normalt stort? Med slutte gulvfliser, dører og møblement. Badet var relativt nytt. Utsikten fra rommet var eksemplarisk mot Negombo strand og hotellets hage med 2 x svømmebasseng og en hyggelig bar.
Frokosten var topp. Godt utvalg og god smak. Egen omelett-kokk er alltid positivt!
Middagsbuffe var begrenset, men etter min smak både billig og tilstrekkelig. Det var 3-4 Sri Lanka retter, noe pasta, asiatisk og salater. Ris i flere varianter og en rikholdig dessertmeny. Jeg takk å bli glad i en rett med fisk og kurry som inngikk i bufeeten.
Hage mot Negombo strand med bar og 2 x svømmebasseng, vêr dette hotellets skjulte skatt. For meg overgikk det mine forventninger. Forventningene var basert på det jeg hadde lest på forhånd. Dette var bra. Den ene dagen var det et bryllup i hagen, den andre var det dj som spilte avslappende club-music.
Baren serverte lette måltider, drinker, fersk juice, Carlsberg, Tiger og Coronna. Alt til, etter norsk standard, var billig. Topp score for hage og bar.
Personalet er svært imøtekommende, servicemindet og språkdyktige. De var flinke til å få meg til å føle meg velkommen.
Hotellet virket generelt rent. Jeg så ikke et krypdyr, og mygg var fraværende. Det er mulig at vinden fra have gjorde sitt for å holde myggen borte?
Det ble arrangert transport til flyplassen.
Med et bedre rom, ville jeg gitt hotellet en bedre score.
Dette hotellet vil jeg definitivt benytte meg av om jeg skal tilbake til Negombo. Da satser jeg på at alle rommene er renovert.