Ulike måter å oppleve Down 2 Earth Safaris på
Mer informasjon
Anmeldt 13. juli 2024 via mobile enheter
Anmeldelse av: Big Five Dream Safari

Fantastisk opplevelse mye på grunn av Babuu. Fikk se alle dyrene vi ønsket, og hadde fantastiske dager på safari. Guiden, Babuu, kom med kunnskap, godt humør og engasjement. Overnattingsstedene var også veldig bra med god service og bra mat. Anbefaler virkelig dette firmaet til safari!

Takk, Anna w
Anmeldt 26. juli 2023 via mobile enheter
Anmeldelse av: Big Five Dream Safari

Vi fikk se alt vi hadde håpet på, mat og opphold av høy kvalitet og guide både profesjonell og hyggelig! Alt fra mottakelse på flyplass til safari, oppholdet på lodger og øvrige aktiviteter vi var med på var så bra planlagt. Guide kunnskapsrik, hjelpsom, poitiv og alltid i godt humør. Vi hadde en fantastisk safari og vår erfarne guide klarte å finne alle dyrene vi hadde håpet å se. Et solid og profesjonelt selskap som anbefales på det varmeste for Safari. Vi var både i Ngorongoro krateret og Serentegi.

2  Takk, Stian B
Anmeldt 24. juli 2023

For en fantastisk opplevelse dette har vært! Vårt reisefølge på 5 personer var 6 i dager Serengeti og Ngorongoro og på Zanzibar i 7 dager. Vår guide Babuu visste hvor dyrene var når, og vi fikk se de alle sammen på nært hold. En fantastisk mengde og variasjon av dyr. Vi bodde i foskjellige flotte lodger midt i villdyrenes rike. Ingenting som manglet her! Avslutning på turen tre steder på Zanzibar var en deilig avrunding på turen vår. Takk så mye til Down2earth Safaries for å ha gjort oppholdet vårt så vellykket!!!

Dato for opplevelse: juli 2023
1  Takk, Thomas J
Anmeldt 10. juli 2023 via mobile enheter
Anmeldelse av: Big Five Dream Safari

Vår tur var helt nydelig! Vi så mer enn vi kunne noen gang forventet, alle i «big five» og masse masse mer! Vi så alt som vi kunne noen gang ønsket. Lodgene var også fine, i tilleg til at alle de som jobbet på de var kjempe hyggelige! Babuu var en helt utrolig bra guide. Han kunne se dyr fra hundrevis av meter unna og fortelle oss omtrent hvor gamle de var, hva de gjorde og hvilket kjønn de var. I tillegg til det var han også hyggelig og snill. Han gjorde alt han kunne for å hjelpe oss se så mye som mulig og han viket også genuint interessert i alt som foregikk! 1000000/10 tur, kommer alltid til å velge Down 2 earth.

Dato for opplevelse: juni 2023
Takk, Majahimajaho
Anmeldt 7. juli 2023
Anmeldelse av: Big Five Dream Safari

Det var en helt unik opplevelse ! Guiden vår, Babuu, var veldig kunnskapsrik på området og dyrene. Lodgene var kjempe fine. Det føltes virkelig ut som at man var i villmarken ! Planleggingen for hele turen var veldig god og zanzibar turen etter safari var perfekt ! Anbefaler veldig down 2 earth safari og husk å ta med ekstra klær når man skal sitte i bilen, 15 grader og vind er kaldt !

Dato for opplevelse: juni 2023
1  Takk, Nora S