Vi flyttet hit til Moracea Resort fra Coconut Island og kom til en ny verden. Profesjonelt, god service, gode priser, rent, vennlig og høy standard.
Alle fasiiteter lett tilgjengelige, massasje, skuteleie, vakker strand med rent vann, restaurant, strandbar, lang strandlinje perfekt for fotturer og opplevelser under veis.
Leilighet/rom med vakkert interiør, antikkformet badekar, sofaer med masse puter, og interiørdetaljer man sjelden finner på sammenlignbare steder.
Storslått utsikt over strand og hav, og i strak motsetning til Coconut Island, komortable priser på mat og drikke og ren strand. Her slipper du betale 400 kroner for en flaske vin.
Kort vei inn til sentrum av Khao Lak, plenty restauranter med allsidige utvalg. Taxi til og fra koster 25 kroner (en vei,100 Baht)
Interessant også å besøke Tsunami-museet. Sterke saker. 85 nordmenn var blant de omkomne her for 12 år siden. Alt er vakkert gjenoppbygget, og lite minner om tragedien i 2004.
Naturreservat like ved resortet, med mulighet for vandring i tett regnskog, der vi ender opp på en Robinson Crusoe-strand....Veldig vakkert og selvsagt mulig å bade..
Disse gode inntrykkenepå tross av en uke med overskyet vær og tidvis høljregn. Men temperaturen holdt jevnt 30-33 grader. Fantastisk sted.
Moracea by Khao Lak Resort anbefales på det sterkeste.