Vi har akkurat kommet hjem fra Centara Seavieaw etter å ha vært det i 18 dager. Hotellet ga ikke helt samme inntrykk som bildene, det trengs en del vedlikehold både på rom og uteområder. Vi var heldig med vårt rom det var stort og lyst og fint, vi hadde litt problemer med airconditionen ved køyesengene, madrassene i sengene er litt harde, rommet lå helt oppe ved hovedgaten og det var en fin liten lekeplass rett på utsiden, passet godt for barna våre. Vi reiste med søsteren og svogeren min og de var ikke fornøyd med rommer de fikk først men hotellet var greie og ordnet opp med engang så de fikk rom rett ved siden av oss. Rengjøringen på rommet var litt dårlig, særlig dusjen og toalettet og vi måtte ofte be om ekstra håndkle da vi fikk fire men var fem på rommet. Frokosten på hotellet var veldig god, litt dårlig utvalg for de med matallergi. Men de ordnet noe til vår sønn med laktoseintoleranse så d var bra. Hotellet har en veldig god plassering, det er mye å gjøre for store og små. Hotellets egen tennisinstruktør Ian er kjempe dyktig og ungene syntes d var veldig gøy å være med på tennis med de andre barna på hotellet. Det er flere bassenger, de trenger oppussing og vannsklien ble utbedret når vi var der. Likte godt ordningen med de gule håndklene, synd at det blir misbrukt ved å holde av solsenger. Den lille restauranten ved bassenget var det en del surr med på matbestilling og utlevering enten så fikk vi ikke mat på likt eller så fikk vi feil mat, de snakket dårlig engelsk. Personalet på hotellet er veldig hyggelig, vil nevne Cecilie som ga oss masse god hjelp og Nicky. Og spesielt Batman som virkelig gjorde ferien vår fantastisk, millioner av takk til ham. Og selvfølgelig Kris, Tihana, Vlado og Maja, vi digger dere<3 Vi kosa oss veldig på dette hotellet siden det passet godt for oss med små barn og kommer gjerne tilbake en annen gang.
Love from Susanne, Norway.