“God mat og service☺️”

Mojo
Vurdert som nr. 33 av 464 Restauranter i Khao Lak
Kjøkken: Thai
Anmeldt 17. april 2024 via mobile enheter

Her blir du møtt av et hyggelig personale og en meny med, etter. In mening, noe for alle🫶🏼 maten er god og restauranten er fin og føles ren😊

Dato for besøk: april 2024
Takk, keilaknig

Anmeldt 21. februar 2023 via mobile enheter

Flott plass som vi var innom flere ganger. Deilig mat til fornuftige priser. Service var også meget god selv om det alltid var mye besøk her

Dato for besøk: februar 2023
Takk, j_runds2018
Anmeldt 16. april 2022

Jeg er rett og slett impornert. Beste maten jeg noen gang har smakt. Alt er bare helt vidunderlig. Spiste her 6 dager på rad, da vi var her i 7. Koseligste og beste folk. Dem bryr seg om deg og tar seg tid for å bli kjent. Spesielt HOAN. Hit bør du dra! Det er også kraftige ventilasjon anlegg og flott resturang! Med engang jeg kommer tilbake til Thailand kommer vi hit! Gleder meg til neste gang. Hilsen ferie glade nordmenn som ikke liker fjellnorge

Dato for besøk: april 2022
Takk, Christianbanan
Anmeldt 10. mars 2020 via mobile enheter

Vi kom her lige før køkkenets stængerne, men ingen problemer med å få bestilt og også meget velkomne. Det er en populær resturant, så smart å bestille bord. Utrolig god thai mad og priserne er midt på treet. Kommer helt sikkert igjen.

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, ingridrosstad
Anmeldt 23. august 2018 via mobile enheter

Nydelig mat og hyggelig betjening. Spiste en kjempe god kylling curry med vin til. Anbefales på det sterkeste. 😊

Dato for besøk: august 2018
Takk, nina_norge

Reisende som så på Mojo, så også på

Har du vært i Mojo? Del dine erfaringer!