Keila Kønig
Anmeldelse av Sentido Khaolak
5,0 av 5 boblerAnmeldt 19. apr. 2024via mobile enheter
Hotellets favorittanmeldelse
Dato for oppholdet: april 2024
Romtips: Prat med guiden din og book de turene du ønsker å delta på asap, slik at de ikke fyller seg opp!...
Ciaran Mc, General ManagerSentido Khaolak, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3. mai 2024
Tusen takk for din grundige gjesteanmeldelse av oppholdet ditt på TUI Blue. Det gleder meg stort å høre at du hadde en fantastisk tid hos oss.

Vi setter stor pris på din ros til vårt vennlige og hjelpsomme personale, samt den smidige innsjekk- og utsjekkprosessen. Å tilby rom med direkte tilgang til bassenget er en av våre luksuriøse fasiliteter, selv om vi noterer oss din tilbakemelding om bassengets temperatur. Vi vil ta dette til etterretning for å forbedre gjesteopplevelsen videre.

Det er flott å høre at du satte pris på tilgjengeligheten av solsenger ved bassengene og på stranden, uten behov for forhåndsreservasjon. Vi jobber hardt for å sikre at våre gjester kan nyte avslappende stunder i solen uten stress.

Takk også for din ærlige tilbakemelding om maten. Vi tar dine kommentarer til hjerte og vil se på muligheter for å forbedre frokosttilbudet vårt for å imøtekomme våre gjesters preferanser bedre.

Det gleder meg spesielt å høre at spaopplevelsen var en suksess for deg, og at vårt dedikerte personale bidro til å gjøre oppholdet ditt minneverdig.

Vi setter pris på din anbefaling av TUI Blue, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en annen anledning. Skulle du ha noen spesielle ønsker eller behov for ditt neste opphold, ikke nøl med å kontakte oss direkte.

Med vennlig hilsen,

0.7 km fra Sentido Khaolak
24.2 km fra Sentido Khaolak
Se flere hoteller i Khao Lak
Anmeldt 5. februar 2024

Fantastisk strand som innbyr til lange spaserturer og nærhet til sentrum.
Rent og velholdt hotell.
Nydelig frokost og lunsj
Perfekt rengjøring overalt.
Hyggelige personale,
Spesielt kelner VAL som gjorde alt for at våre måltid skulle bli perfekte.

Romtips: Eneste minus er at man må tidlig opp for å finne en solseng på en god plass.
Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, Heidi S
Ciaran Mc, General Manager på Sentido Khaolak, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2024

Dear K1743BYheidis,

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss! Vi er henrykte over å høre at du satte pris på vår flotte beliggenhet, den fantastiske stranden rett utenfor døren og nærheten til sentrum. Det er også flott å vite at du fant hotellet rent, velholdt og med en nydelig frokost og lunsj.

Vi er spesielt stolte av vårt dedikerte rengjøringsteam som jobber hardt for å sikre at alle områder av hotellet er skinnende rent. Videre vil jeg gjerne videreformidle din ros til vår kelner, VAL. Det er alltid hyggelig å høre når våre ansatte gjør en forskjell for gjestenes opplevelse, og vi er glade for å ha bidratt til å gjøre måltidene deres perfekte.

Takk igjen for din tilbakemelding, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en annen anledning!

Ciaran and the Team

Anmeldt 13. september 2019 via mobile enheter

Fint hotell med god service, ligger helt nede ved stranden. Frokosten var bra med varierende varmretter
Rask servering( var her utenfor høysesong) Kanskje litt «kompakt» mellom bygningene. De har satt ut dunker for kildesortering noe som er bra, de har også vegetar meny på The Beach ( en av resturantene )

Dato for oppholdet: september 2019
1  Takk, 237larsm
ciaranRM, General Manager på Sentido Khaolak, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2019

Dear 237larsm,

Warm greetings from TUI Sensimar Khaolak and thank you for your review.

We are delighted you enjoyed your stay with us and we look forward to seeing you again soon.

Ciaran and the team

Anmeldt 19. februar 2017

Besøkte hotellet igjen for fjerde gang. Synest stedet blir bare bedre og bedre. Fantastisk personale i alle ledd. Det eneste vi synest er litt synd, er at det er personer i reservasjonsledelsen som er mer hjelpsomme overfor noen gjester enn de er overfor andre. Virker for at det kommer an på hvor god man er til å "smiske"
Meget god mat til både frokost, luns og middag. Meget bra treningsrom, rent og ryddig på hele hotellområdet. Ypperlig ordning med solsenger som ikke kan reserveres før 9:30. Har også inntrykk av at det har blitt flere solsenger. Om man skal sette fingeren på noe, så må det være hastigheten på Internett, samt at det gjerne kunne vært madrasser på solsengene.

Dato for oppholdet: januar 2017
1  Takk, KhaoLakfavoritt
Ciaran M, General Manager på Sentido Khaolak, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2017

Dear KhaoLakfavoritt,

Thank you for your recent review on TripAdvisor.

I am delighted you enjoyed your stay with us.

I will most definitely look at the speed of the internet and find ways to improve on the speed.

We do hope we will get the opportunity to welcome you back.

Ciaran McNeill
Resort Manager

Anmeldt 26. juli 2016 via mobile enheter

Et flott hotell veldig sentralt. Fin strand. Tre basseng ved siden av hverandre og ett litt ovenfor med bassengbar.
God mat i restaurantene. Gåavstand til sentrum. Mange spisesteder og cocktailbarer langs ruten inn til byen. Massasje-mulighetene er store, Tam massasje anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2016
Takk, Anne-liz L
Anmeldt 1. mai 2016

Dette var vår første gang i Khao Lak. Hit reiser vi ikke tilbake. Hotellet var greit nok, men vi stiller oss uforstående til 4 stjerner. Vårt rom var med direkte tilgang basseng. Renholdet var utmerket. Men akk så fuktig det var. En dag hadde vi slange på 1,6 meter krypende over terrassen. Riktignok ikke giftig, men likevel. Sånn er det vel med hoteller nær en park. Da vi omsider bestemte oss for å dra til White Sand Beach, fikke vi en aha opplevelse. Det er hit man burde legge turen i Khao Lak.
På hotellet råder håndkle mafiaen. Strandet er opptatt lenge før frokost. Mennesker godt opp i årene står opp før hønsene for å legge fra seg håndklær. Riktig nok er dette "forbudt" før 0930, men en vokter solsengene og rekker fint frokost. Et system som er uholdbart. Grei frokost, men regn med omelettkø.
Reis heller til Ao Nang, Koh Samui eller Koh Tao.

Romtips: Velg strandbungalov
Dato for oppholdet: februar 2016