Lokasjon: Khao lak generelt anbefales sterkt! meget sentralt til lille sentrum små bygder langs motorveien , mange uttalige severdigheter, familievennlige, lite bråk. Alt er bra med selve Khao lak.
Først og fremst så må de som har kommentert hotellet med 4 stjerner være vant til dårlig standard. Her kommer et ordentlig vurdering av en som er reise vant både med barn uten barn. Jeg har blitt overrasket over 3 stjerner som har levert langt over forventing men bortsett fra lokasjon og strand så har dette hotellet ingen ting annet å tilby.
Hotellet: dårlig service, de sier Ja til alt selv om de ikke har forstått det du ber om. Må forsikre meg konstant at de har forstått det som har blitt sagt , uansett hvilken staff om det er bar, resesepsjon, resaurant, frokost, whatever.
Det er absolutt ingen tilstede ved bassenget ingen lifeguard nada. Så 4 stjerner neppe. Null engelsk kunskaper , noe som gikk utover feil fakturering dagen lang.
BE AWARE: LØSE HUNDER hele dagen rundt i hotellet. Riktig nok snille hunder men skremmende for barna.
Rom: Vi byttet rom to ganger første familie rom veldig bra romslige rene rom MEN toalettet fungerte ikke . Ingen kom før jeg eskalerte til VING..
Fikk nytt rom men da nedgraderte de oss til delux rom som de nektet var et delux rom.
Etter mye om og men fikk vi et nytt familierom på den nye delen av hotellet (igjen) like bra bortsett fra at blandebatteriet var ødlagt og vannet var ustabilt og skiftet mellom varmt og kaldt hele tiden.
BeachBAR: Bra drinker dårlig og dyr mat anbefaler heller myfriend beach restorant (gå langs beachen forbi to hoteller så er du der) veldig god og billig mat.
Null engelsk kunnskaper feil fakturering.
Froskot: DÅRLIG. ingen variasjon basically en kontinental frokost med litt mer frukt , omlett kø som tar 40 minutter. Vanlig kaffe ingen andre varianter. Null variasjon av påleg, syltetøy, ost og skinke?? (4stjerner??)
DÅRLIG
Taxi til flyplass via hotellet: De lovet matpakker de fikk vi aldri det var 0400 på morningen og vi satt allerede i taxi ingen mulighet for å klage.
SPA: DÅRLIG ikke verdt det heller ta billig spa utenfor hotellet. MAn blir forsyrret av telefon og banking på døren av hotell gjester som skal bestille time. Veldig forstyrrende.
IKKE ET VERDIG SPA HOTELL.
OVERALL et forlatt hotell det er trygt men du føler deg IKKE trygg.
Lykke til med VING og emerald avtalen. Ikke verdt mine 64000,-