Du blir alltid tatt godt vare på på The Home Star.

Jeg blir alltid godt mottatt av ledelse og ansatte. Bare profesjonalitet og smil! Ikke alle er like... les mer

Anmeldt 11. februar 2024
HanneK477
Hit kommer vi tilbake - igjen og igjen

Det er alltid en fornøyelse å komme inn dørene og få behandling her. Personalet er proffe og svært... les mer

Anmeldt 1. januar 2023
Q6060OIgm
Les alle 1 152 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Cha-am
Mer informasjon
Anmeldt 20. februar 2018 via mobile enheter

Lenge siden jeg var i Cha-Am nå, men skal dit igjen i år. Dette er mitt Favoritt Spa der nede, etter å ha prøvd flere. Best Service, Behandlinger, Priser, Kvalitet, og De har Flere tilbud eks Frisør.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, 809reidarb
Jessydechaam, Propriétaire på The Home Star, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2018

Hei Reidar og tusen takk for din godhet og din gode kommentar til spaet vårt. Vi gjør vårt ytterste for å tilfredsstille våre kunder. Og vi er veldig glade for å kunne tilby disse øyeblikkene av velvære du hadde kommet for å søke i vårt spa, i år og i fjor. du vet at vi legger stor vekt på kvaliteten på våre tjenester, som kvaliteten på massasjer eller de andre tjenestene og også av produktene vi bruker hver dag. Vi er veldig glad for å ha glede av deg og vi håper å se deg veldig snart ..... amities

Anmeldt 3. februar 2018 via mobile enheter

Tok manikyr drop in time, kun 200 baht. Veldig fornøyd. Stille og rolig sted til tross for mange kunder. Hyggelige ansatte - blide og hjelpsomme. Ikke utfordring med språk, forstod engelsk godt. Anbefales

Dato for opplevelse: februar 2018
2  Takk, marjac75
Jessydechaam, Propriétaire på The Home Star, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2018

hei Marjac og tusen takk for godhet og god kommentar om spa- og pedicure service manikyr. Et spesielt om våre priser som, som du understreker, forblir veldig tilgjengelige for alle budsjetter ... vi gjør alltid vårt beste For å tilfredsstille våre kunder legger vi stor vekt på kvaliteten på våre tjenester, kvaliteten på massasjer og produktene vi bruker hver dag. Vi er veldig glade for å ha glede av deg, og vi håper å motta deg igjen veldig ofte og veldig snart ..... amities

Anmeldt 29. januar 2018 via mobile enheter

Andre året på rad vi er her. Vil anbefale The Home Star på det varmeste.
Utrolig flott service, vet hva de driver med, både av massasje, pedikyr og manikyr, flotte frisører.
Et flott og rent sted man kan slappe av på .....

Dato for opplevelse: januar 2018
1  Takk, Laila v
Jessydechaam, Propriétaire på The Home Star, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2018

hei leila og takk for godhet og god kommentar til spaet vårt på TripAdvisor. Du vet at vi alltid gjør vårt beste for å tilfredsstille våre kunder. Og vi legger så stor vekt på mottak av vår kunder som kvaliteten på våre tjenester, kvaliteten på massasjer og produktene vi bruker hver dag. Vi er veldig glade for å ha glede av deg og spesielt for å ha bedre mobilitet av armen til din kjære mann som er en Vi setter pris på deg som både kunder og venner, og vi takker for din lojalitet til spaet vårt ......

Anmeldt 4. januar 2018 via mobile enheter

Veldig fornøyd! De er veldig hyggelige og hører på deg om du ikke vil ha så voldsom massasje. Hårpleie er også noe å anbefale!:)

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, Aina A
Jessydechaam, Propriétaire på The Home Star, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2018

Hallo Aina
Først av alt, jeg vil virkelig takke deg for at du kommer til spaet vårt for å slappe av og ta vare på håret ditt.
Vi var veldig glade for å ta vare på dere alle og få deg til å føle deg veldig bra i spaet vårt.
Og jeg vil virkelig takke deg for din kommentar på TripAdvisor ..... vi prøver alltid å gjøre vårt beste på alt i spaet vårt, og vi er veldig glade for at du setter pris på alt ..... tusen takk. ....

Anmeldt 28. desember 2017 via mobile enheter

Superbra spa!
Storfornøyd med behandlingene, og ikke minst god service! Hyggelige ansatte som tar godt vare på alle og en hver.

Tok helkropps-oljemassasje med mann og 3 barn. Alle fikk ligge ved siden av hverandre og barna sovnet etter kort stund.

Fine lokaler og avslappende musikk i bakgrunnen. Tok massasje nesten hver dag i 2 uker.

Uten tvil den beste plassen!

Dato for opplevelse: desember 2017
1  Takk, sara12395
Jessydechaam, Propriétaire på The Home Star, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. desember 2017

Hei Sara og takk for din hyggelige og oppriktige kommentar på tripadvisor ... det er en glede hver dag for oss å motta deg og din vennlige familie i vårt spa. Vi likte dine forskjellige besøk. Og vi verdsatt også din lojalitet til spaet vårt. Dine besøk til oss har alltid vært veldig hjertelige og for oss er det alltid en ekstra glede å ta vare på vennlige og smilende kunder. Håper å se deg snart ... amities