Åpen i dag: 09:00 - 22:00
Se gjennom høydepunkter
Best Tailor

Kjempegod service.Hyggelig opplevelse.Har fått sydd kjoler dresser og skjorte👍vi har fått god... les mer

Anmeldt 20. februar 2023
789wenches
Beste skredder i Cha Sm

Har fått sydd kåpe, drakt og dress, er kjempefornøyd Trivelig kar og veldig god service. Flott... les mer

Anmeldt 20. februar 2023
Q561YSninas
Bergen, Norge
via mobile enheter
Les alle 71 anmeldelsene

Anmeldt 3. januar 2019 via mobile enheter

Vi bestilte 6 skjorter av denne skredderen, flott håndverk og søm. Han har godt utvalg og er seriøs, vi ble også enige om en grei pris. Jeg kan anbefale denne skredderen i Cha Am på det varmeste.

Dato for opplevelse: januar 2019
2  Takk, MarianneP681
Riyadavis1995, Guest Relations Manager på New Boss Custom Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2019

Dear Marianne,

Thank you for your review and for your support, we hope to see you again soon.

Anmeldt 7. desember 2018

Skal du kjøpe en dress eller lage deg skjorte når du er i Cha Am er dette stedet å få dette gjort. Best pris, kvalitet og ikke minst så kan du hente samme dag som du bestiller. Dette er nummer 1 av skreddere jeg bruket
Anbefales!

Dato for opplevelse: desember 2018
2  Takk, 627mortenr

Dear Mortenr,

Thank you for such a beautiful review and for your recommendation. Your detailed review help us to strive for the better in serving you.

Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Veldig bra kvalitet på verk. Hyggelige mennesker. Flinke effektive sjappe, til å stole på, holder avtaler og ligger rett utenfor stranden.

Dato for opplevelse: november 2018
2  Takk, Kritin1981

Dear Kritin,
Thank you for taking your time to write us a review. I appreciate your visit to our shop and choosing to order with Us. We look forward to your next visit soon.

Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Flink skredder som hjelper deg med alle dine ønsker og behov og ikke minst kvalitetsbevisst på hva han ordner for deg :)
Skal kjøpe klær her igjen neste gang jeg er her

Dato for opplevelse: november 2018
2  Takk, KimT1560

Dear Kim,
Thank you for your review and suggesting others to visit Us. I appreciate your visit and looking forward to your next order soon.

Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Hyggelige eiere med godt humør. Ga gode råd og er godt orientert om moter og stil. La mye arbeid i tilpasning av klærne for å få godt resultat.
Kvaliteten på håndverket ser veldig bra ut.
Anbefaler et besøk hos New Boss Custom Taylor for en fornyelse eller utvidelse av garderoben.

Dato for opplevelse: oktober 2018
2  Takk, Lars H

Dear Lars H,

Thank you for your honest feedback, we intend serve u again in the future....