Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lite lokale med mye folk”
Anmeldelse av Aree Restaurant

Aree Restaurant
Vurdert som nr. 58 av 166 Restauranter i Cha-am
Kjøkken: Europeisk, Indisk, Thai
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 4. februar 2019 via mobile enheter

Holder til i «Oslogata» nesten viv a vis Long Beach Hotel. Smakfull indisk mat men og internasjonale retter. Svært hyggelig betjening. Men i altfor trangt lokale. Dårlig plass for servitørene og mye dulting på stolene. Derfor ikke høyest poeng.

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, Jens L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 32 anmeldelser

Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Her kan man få servert alt fra hamburger, chickenfingers, thaimat og indisk mat.
Det er ikke alltid de får med seg alt du bestiller, stiller du spørsmål må de kanskje hente noen andre som er bittelitt bedre enn selv selv i engelsk.
Men de er allikevel veldig søte og hyggelige, så det kompenserer for slike småting.
Alt vi har prøvd av mat har vært veldig godt, spist der 4 ganger. Og prøvd forskjellige retter hver gang.
Hvitløksnanbrødet er det beste jeg noen gang har smakt! Så selv når vi ikke spiste indisk der hadde vi hvitløksnan.

Veldig godt utvalg for veganere og vegetarianere også. Så pluss for det.

Vi er en familien på 4 og havner på ca 1000 bath der når vi har hver vår rett, ris og hvitløksnan, en brus hver.

Toalettfasilitetene bør du prøve å unngå...

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, HALI76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2017 via mobile enheter

Utrolig bra service, maten var virkelig autentisk indisk, rolig område og fantastisk mat, gjør at dette er en plass som bør besøkes.

Dato for besøk: november 2017
Takk, sveinandersg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. desember 2016

God og variert mat til greie priser. Nært til hotellet vi bodde på, Long Beach Hotel. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: februar 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jsp20142014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2013

Vi fikk anbefalt denne med engang vi kom til Cha-am, bodde på Tara Mantra . Eier Nik ga oss en fantastisk service fra dag en og hele måneden vi var der ( fra midten av januar 2012 til midten av februar ) Maten var variert og kjempegod, og jeg bare må nevne de fantastiske nystekte Nanbrødene, kom rett fra ovnen :)) Gleder oss til å komme tilbake der igjen i år , både til Nik og til den gode maten . Anbefales !!!!

Dato for besøk: februar 2012
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, Elin122
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Aree Restaurant, så også på

Cha-am, Phetchaburi Province
Cha-am, Phetchaburi Province
 
Cha-am, Phetchaburi Province
Cha-am, Phetchaburi Province
 

Har du vært i Aree Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din