Badet er svært lite, det er dårlig plass til toalettsaker. Det finnes ikke dusjvegger/dusjforheng, så hele badet er vått når jeg er ferdig dusjet. Det viktigste når man dusjer er derfor å huske å ta ut toalettpapiret først :D
Man får utdelt ett håndkle hver. Ikke et stort og et lite som er vanlig på de fleste hotell og som også er på bildene på bookingsiden.
Frokosten de første dagene var ikke buffet, man måtte "bestille" amerikansk frokost. -Egg, pølser og skinke. Maten var kald. Ellers kunne man velge i to sorter syltetøy for å ha på loffen. Etterhvert kom det flere gjester og det ble laget buffet. Ikke helt imponerende, men ok.
Det er tv på rommet, men kun thai-kanaler. Internettet fungerer greit.
Bassengområdet er i totalt forfall. Vannet i bassenget er så skittent at det ikke går å se bunnen i bassenget. Terrassedekket rundt bassenget er så råttent at det flere plasser er reparert med kryssfinérplater. Her er vi...Ekstremt billig og det er det en årsak til. Bildene på bookingsiden samsvarer ikke med virkeligheten. Senga er ren og pent oppredd men skrekkelig hard å ligge på. Nattbordlampene som er på booking-bildene, finnes ikke. Det er ikke telefon på rommet slik at man kommer i kontakt med resepsjonen. Renholdet er preget av gulvvask og ellers kattevask rundt om. Både vegger, tak, listverk osv kunne trengt seg en skikkelig rundvask. Det kan umulig ha vært vasket på flere år.
Det er tv på rommet, men kun thai-kanaler. Internettet fungerer greit.
Bassengområdet er i totalt forfall. Vannet i bassenget er så skittent at det ikke går å se bunnen i bassenget. Terrassedekket rundt bassenget er så råttent at det flere plasser er reparert med kryssfinérplater. Her er vi forsiktig når vi går. Vi passer på å tråkke på spikerslagene for å ikke tråkke igjennom. Utemøblene er grå av skitt og elde. Det er et lite "pryd-basseng" som er under halvveis fylt med vann, svært skittent dette også. I resepsjonen er det et digert akvarium. Her svømmer det 3-4 store fisker i vann som er så skittent at du ikke kan se igjennom avkvariet. Forferdelig å se på :'( Hotellet er så langt unna alt, at man er avhengig av transport for å komme seg til hva det måtte være. Jernbanen ligger et lite steinkast unna, noe som merkes godt. Ellers er hele hotellet preget av å være i forfall. Det har nok hatt sin storhetstid, men den tid er forbi.
Hadde senga vært god, hadde dette vært en helt grei plass å sove på, men det stopper der.Mer
Vis mindre