Dette hotellet ligger rett ved stranda.Vi hadde eit Tamarind Studio rom, rommet var stort og fint, med ei dobbelt seng,madrassa var ganske hard så vi spurte om å få ei overmadrass, den kom samme dag :-) Bad med dusj og badekar. Vi budde her i 15 netter og stortrivdes.
Hagen er virkelig eit syn, grønnt og frodig.
Frokost buffen var fantastisk, mykje å velge mellom, blant annet syltetøy, sjokoladepålegg, skinke, egen egg stasjon(speilegg/ omelett/bacon) stort utvalg i thai frukost og fersk frukt. Fleire juice å velge mellom, appelsinjuicen er den beste eg har smakt i Thailand.
Det er to basseng ved dette hotellet, det eine er på stranda og det andre i hagen, bassenget i hagen har og barnebasseng.Solstoler på stranden til hotelles gjester. Man får håndkle til å bruke ved bassenget/stranden så dette er unødvendig å drasse med seg i kofferten. Det er mykje høge trær ved bassenget, så solen forsvinner rundt to,halv tre på solstolene ved stranda. Ved bassenget i hagen er det bare 3-4 solsenger som har sol etter kl to pga dei høge trærene. Hadde ikkje gjort noe om disse trærene hadde blitt sagd ned.
Maten var god på hotellet, vi hadde ofte lunsj ved solstolen på stranda. Betjeningen var alltid smilene og blid og veldig hjelpsomme. Vakten på stranda var den mest smilende og blide personen på hotellet, han kom springene og skulle hjelpe viss du ville flytte litt på solsenga,fantastisk mann :-)
Kan virkelig annbefale dette hotellet om du ønsker å bu ved stranda. Det er heller ikkje langt å gå inn til sentrum i Hua Hin, her er det mange restauranter å velge mellom. Nattmarkedet og Grandmarked er bare ein sparsertur unna. Vi tok tuk tuk da vi skulle til marked Village, men det går fint å gå også,det ligger litt forbi Grand Marked. Det skal og vere eit morgen marked som er åpent fra 06.00 til ca 12.00 ikkje så langt far togstasjonen, her skal visst prisene vere bedre. Vi kom oss desverre aldri dit, men skal dit neste gang eg er i Hua Hin.
Det einaste som vi syns var negativt med dette hotellet var at det var pålagt å gå på jule og nyttårsmiddag for dette var skikkelig dyrt. Nyttårsmiddagen kostet ca 1200 norske kroner per person( 5300 bath). Vi var 2 personer, og i byen spiste vi middag og dessert + drikke for ca 230 norskekroner (1000 bath) Vi kommer gjerne tilbake til dette hotellet neste gang vi besøker Hua Hin.Takk for oss.