Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 66
Booking.comUSD 73
CheapTicketsUSD 66
TravelocityUSD 66
TripadvisorUSD 66
FindHotel
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (700)
Filtrer anmeldelser
700 resultater
Vurdering fra reisende
346
252
62
22
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
346
252
62
22
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 700 anmeldelser
Anmeldt 24. februar 2019

Vi pleier å bo litt lenger ned på standen og går på stranden på vei inn tilbyen( Huahin) og går alltid innom strandbaren for en øl eller et glass vin . Det er en veldig koselig bar og et fin sted å sitter se utover stranden og havet . Bør besøkes hvis du er i nærheten .

Dato for oppholdet: januar 2019
Takk, runev591
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SukanyaP179, Public Relations Manager på Laksasubha Hua Hin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mars 2019
Google-oversetting

Dear runev591,

Thank you for choosing to stayed at Laksasubha Hua Hin and taking your time to write a lovely review at our resort.

We are pleased to hear that you had overall pleasant stayed and loved our hotel facilities including cozy Bar has left you impressing.

We all look forward to welcome you back and service you at Laksasubha Hua Hin.

Sincerely,
Laksasubha Hua Hin

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2019 via mobile enheter

Skal du ha hotell i Hua Hin er dette valget enkelt, velg Laksasubha!
Jeg har bodd på en lang rekke av forskjellige hoteller i alle stjerneklasser, men dette hotellet skiller seg vesentlig ut på hva service angår!
Ved en feil hadde vi surret med bestillingen og bestilt feil rom, hotellet ordnet opp i det og oppgraderte oss kostnadsfritt (!).
Ved utsjekk hadde vi ikke avreise før sent på kvelden, her tilbydde hotellet at vi fikk låne dusjen på spaet, det uten at vi spurte.

Hotellet ligger så sentralt som du ønsker og i umiddelbar nærhet til den fineste delen av stranden i Hua Hin, og da mener jeg den FINESTE delen.

Det står kanskje fire stjerner i beskrivelsen, men her får man seks stjerners service.
Dette hotellet fortjener all ros for hele opplevelsen vi hadde og jeg gleder meg til neste gang jeg sjekker inn her.
Løp og kjøp som det sies!

Takk for opplevelsen <3

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 946espenn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SukanyaP179, Guest Relations Manager på Laksasubha Hua Hin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2019
Google-oversetting

Dear 946espeen,

Thank you for stayed at Laksasubha Hua Hin and write your positive review at our resort. We are pleased to read that you had overall pleasant stay and enjoyed our hotel facilites durong stay with us. We will share your comments to our staff to encouragement.

Thank you again for sharing your comments, we look forward to welcome you back again as soon.

Sincerely,
Zindy

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. april 2018 via mobile enheter

Stedet ligger veldig sentralt med gang avstand til alt i Hua Hin. Plassen er en del slitt og er nok ikke firestjerners lenger. Bli og hyggelig betjening. Noe dyrt å spise/drikke her da de legger på 7% vat og 10% service charge på toppen av regningen.
Frokosten er helt topp men se opp for fugler ved frokostbordet. Tror jeg vil besøke dette stedet igjen.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, royarnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mars 2018 via mobile enheter

Dette hotellet er ikke 4 stjerner. Men med litt vedlikehold av uteområder og rom kan det lett bli 4 stjerner igjen.
Betjening er veldig blide og høflige og hjelper med hva du måtte ønske.

Frokosten er bra nok. De har litt av alt, så både asiater, europeer og skandinaver burde være fornøyd.

Jeg lese at andre skriver om mygg og langt vei til stranden. Dette er bare tull. Området til hotellet er ikke så stort, så jeg vil anslå at det er omlag 150 meter fra resepsjon og ned til standen. Mygg er det over hele Thailand, men slettes ikke mer på dette hotellet enn andre hotell jeg har besøkt.

Standen er finkornet. Det mangler vedlikehold på utstyret dessverre. Både solsenger og parasoller er overmodne for utskifting.

Maten er god, men veldig overpriset i forhold til Thailand generelt. Nå vet jeg at det alltid er dyrere på hoteller, men dette hotellet slenger på 10% tips pluss 7% vat noe som er alt for mye. Husk at tipsen går ikke til staben, men rett i foret på eier...

Det er service over alt, fra du går inn på
Området til du er på standen. Du trenger ikke løfte en finger #kineserne
Gratis håndklær, gratis vann, folk som fikser solsengen din, fikser parasoller osv

Rommet vi hadde var garden view. Det var ett greit stort rom med sengen som høydepunkt. Bad med dusj og wc. Ikke noe fancy, men sengen var god og aircon kan stå på hele dagen uten at stuepikene tukler og tar ut strømmen. Hadde jeg viste det jeg vet nå, hadde jeg gått for veranda typen. Flott uteplass ( view, ligger i 1 etg, veranda ligger i 2 etg) det er mye bedre utsikt og mer vind der oppe. Samt at de har stor uteplass.

Områder generelt er som en oase midt inne i hektiske Hua Hin sentrum .
Ser ikke bort i fra at jeg velger dette hotellet neste gang. Håper bare de bruker litt penger på maling og vedlikehold.

NB pass på maten din, som sagt en oase = dyreliv i stor skala :)

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, LillKristinKlingenS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. januar 2015

Dette hotellet ligger rett ved stranda.Vi hadde eit Tamarind Studio rom, rommet var stort og fint, med ei dobbelt seng,madrassa var ganske hard så vi spurte om å få ei overmadrass, den kom samme dag :-) Bad med dusj og badekar. Vi budde her i 15 netter og stortrivdes.
Hagen er virkelig eit syn, grønnt og frodig.
Frokost buffen var fantastisk, mykje å velge mellom, blant annet syltetøy, sjokoladepålegg, skinke, egen egg stasjon(speilegg/ omelett/bacon) stort utvalg i thai frukost og fersk frukt. Fleire juice å velge mellom, appelsinjuicen er den beste eg har smakt i Thailand.
Det er to basseng ved dette hotellet, det eine er på stranda og det andre i hagen, bassenget i hagen har og barnebasseng.Solstoler på stranden til hotelles gjester. Man får håndkle til å bruke ved bassenget/stranden så dette er unødvendig å drasse med seg i kofferten. Det er mykje høge trær ved bassenget, så solen forsvinner rundt to,halv tre på solstolene ved stranda. Ved bassenget i hagen er det bare 3-4 solsenger som har sol etter kl to pga dei høge trærene. Hadde ikkje gjort noe om disse trærene hadde blitt sagd ned.
Maten var god på hotellet, vi hadde ofte lunsj ved solstolen på stranda. Betjeningen var alltid smilene og blid og veldig hjelpsomme. Vakten på stranda var den mest smilende og blide personen på hotellet, han kom springene og skulle hjelpe viss du ville flytte litt på solsenga,fantastisk mann :-)
Kan virkelig annbefale dette hotellet om du ønsker å bu ved stranda. Det er heller ikkje langt å gå inn til sentrum i Hua Hin, her er det mange restauranter å velge mellom. Nattmarkedet og Grandmarked er bare ein sparsertur unna. Vi tok tuk tuk da vi skulle til marked Village, men det går fint å gå også,det ligger litt forbi Grand Marked. Det skal og vere eit morgen marked som er åpent fra 06.00 til ca 12.00 ikkje så langt far togstasjonen, her skal visst prisene vere bedre. Vi kom oss desverre aldri dit, men skal dit neste gang eg er i Hua Hin.
Det einaste som vi syns var negativt med dette hotellet var at det var pålagt å gå på jule og nyttårsmiddag for dette var skikkelig dyrt. Nyttårsmiddagen kostet ca 1200 norske kroner per person( 5300 bath). Vi var 2 personer, og i byen spiste vi middag og dessert + drikke for ca 230 norskekroner (1000 bath) Vi kommer gjerne tilbake til dette hotellet neste gang vi besøker Hua Hin.Takk for oss.

Dato for oppholdet: desember 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, syden123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser