Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
BLÚPORT Hua Hin Resort Mall
Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Veldig bra:)

Stort med parkering. Bra utvalg med mat og drikker. Øverst etasje er det stor spille hall. Moro for... les mer

Anmeldt 6. august 2019
linn810
,
Central Norway, Norway
via mobile enheter
Luksus shoppingsenter

Her finnes alt man måtte trenge av merkeklær eller vanlige klær, alt til hus og hjem, hage og... les mer

Anmeldt 15. april 2019
272gunnarh
,
Tønsberg, Norge
via mobile enheter
Les alle 621 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Hua Hin
fra USD 39,73
Mer informasjon
fra USD 99,17
Mer informasjon
fra USD 38,14
Mer informasjon
fra USD 42,91
Mer informasjon
Anmeldelser (621)
Filtrer anmeldelser
621 resultater
Vurdering fra reisende
280
258
63
13
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
280
258
63
13
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 621 anmeldelser
Anmeldt 11. oktober 2018

Dette var topp! Blueport hadde alt mulig, inkludert fantastisk mat. Anbefales på det sterkeste! 15 mInutters gange fra Marked Village i Hua HiN.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, finnsevaldsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Dette er eit heilt vanlig kjøpesenter med det meste som du trenger eller ikke trenger har mat og drikke er ikke noe å skryte av men har noe for en hver smak

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 30knutk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Et helt vanlig kjøpesenter med en del kjente og ukjente merkevarer. Prisene var også deretter, med noen billigere butikker. Ungene likte spill og lekeavdelingen i fjerde etasje.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, tomj931
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mars 2018 via mobile enheter

Er ett stort kjøpesenter med mange forskjellige butikker og restauranter. Klippet håret, handlet å spiste. Var en koselig plass.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, RenateAnd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2018 via mobile enheter

Dette er det nyeste, og mest vestlige senter i Hua Hin. Godt utvalg i klær i vestlige størrelser. Gode restauranter på stedet

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, Arvid28
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser