Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Meget fornøyd

Utrolig flink skredder. På bare noen dager sydde de dresser til meg i ønsket stoff og fasong til en... les mer

Anmeldt 29. juli 2022
mathiasboye
via mobile enheter
Fagmannen i hua hin

Kjempe god service. Brukte mange timer på oss og like blid. En fagmann som har flinke skreddere... les mer

Anmeldt 12. januar 2019
larsab2019
via mobile enheter
Les alle 60 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Hua Hin
fra USD 158,76
Mer informasjon
fra USD 96,55
Mer informasjon
fra USD 17,69
Mer informasjon
Anmeldelser (60)
Filtrer anmeldelser
60 resultater
Vurdering fra reisende
58
1
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
58
1
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 60 anmeldelser
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Veldig bra! God service og veldig bra kvalitet! Anbefales på det sterkeste! Beliggenheten er også perfekt!

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Marcus J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Svært god service og kvalitet.
God innspill til løsninger og stort utvalg i stoffer.
Kjapp levering.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Monica Nygård J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Ønsket en bra kvalitets buisness dress og akkurat dette fikk jeg flink skredder fine snitt, og super service fikk en rimelig pris og alle kravene mine ble fylt!

Dato for opplevelse: august 2018
2  Takk, marcus190
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
dmarkbernadotte94, Owner på New Boss Night Market, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2018
Google-oversetting

Thank you so much for such a nice review my friend we are very happy to do business with you
See you again in future to do more fashion suits
Best regards from Krishna
Best tailor in HUA-HIN

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Flinke skreddere og meget god stoffkvalitet til en rimelig pris!
Rask og effektiv håndtering.
Kan anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, AnjaS3061
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
dmarkbernadotte94, Owner på New Boss Night Market, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2018
Google-oversetting

Thank you so much for great review
Sir hope see you next trip again
Best regards from Krishna
Owner of new boss night market

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Når du går inn i nattmarkedet i Hua Hin fra Phet Kasem road, vil du 20 meter opp i gata møte en hyggelige skredder som kan skreddersy din nye dress, skjorte, kjole, kåpe eller det du måtte ønske. Han har en liten butikk. Den er intim og oversiktlig. Ikke la deg lure. Her er lite bra. Du har full oversikt over stoffene du kan velge mellom. Som selger er han hyggelig pågående, men du bestemmer, og du får det du ønsker. Avtaler overholdes, og endringer kan gjøres underveis. Prisene er gode, og du får en hyggelig samtale på kjøpet. Denne butikken kan absolutt anbefales! Er du ute etter noe nytt som ikke alle andre har, ta en tur innom.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, jesperenghj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser