Vi bodde 14 dager på hotellet og er strålende fornøyd. Et fantastisk hotell med vennlig betjening, rent og pent, fine fasiliteter for øvrig.
Resepsjonen betjenes av personell som er svært vennlig og høflige. Alle henvendelser til resepsjonen ble vennlig behandlet.
Renhold. Rommet ble rengjort hver dag. Det ble skiftet håndklær hver dag og sengetøy ca annenhver dag. Renholdet var veldig bra. Når vi lå ved bassenget kom de bort å spurte om det var OK at de gjorde rent rommet nå.
Uteområdet. Hotellet har 3 etasjer. Første etasje har utgang direkte til bassenget fra verandaen. Dette var en ting som vi satte stor pris på. Bassengområdet hadde solsenger, og bassenget ble rengjort hver dag. Alt var rent og innbydende.
Frokosten. Det var nydelig frokost med godt utvalg. Man kunne velge den varmmaten man ville ha, og dyktige kokker tilberedte denne på en god måte.
Hva kan gjøres bedre:
Det var sakkosekker på verandaen til å sitte på. Disse kunne med fordel vært byttet ut med en ekstra solseng, og et par gode stoler.
Det var litt bråk fra AirConditionanlegget. Det var ikke en enhet som stod på veggen, men integrert i ventilasjonsanlegget. dette kunne med fordel vært oppgradert. Veien fra hovedveien og ned til hotellet kunne også vært gitt en oppgradering.Mer
- Se hotelltilbud
- Gratis Wi-Fi