Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nyttårsaften på piren”
Anmeldelse av Ketsarin Restaurant

Ketsarin Restaurant
Vurdert som nr. 54 av 840 Restauranter i Hua Hin
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 1. januar 2019

Den restauranten har vi vært på før, og er vel den av porene, som vi synes maten er best på. I år var det nyttårsfeiring med familien, og valget falt på Ketsarin. Jeg hadde sjømattallerken, og det var utrolig godt. Kun en var misfornøyd med maten, og hun hadde bestilt entrecôte,som hun sa var både seig og kald dessverre. Men ellers var det nydelig mat, og hyggelig, men travel betjening. Vi kommer nok igjen

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, vigdisg2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (355)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 355 anmeldelser

Anmeldt 18. oktober 2018

Omfattende meny med stort utvalg av alskens fisk og sjømat. 4 stykker valgte ulike retter fra thai kjøkken. Hyggelig å sitte helt ytterst på piren, se litt båter ut og inn, og lysene fra fiskebåtene langt ute. God mat, hyggelig sted under åpen himmel ytterst, men med tak lenger inne.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, 272gunnarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. februar 2018 via mobile enheter

Vi var fore venner som besøkte
Ketsarin
Der fikk vi en vennlig mottagelse
Og et font bord med utsikt over sjøen.
En vennlig servitør tok i mot vår bestilling.
Vi bestilte blåskjell, hvitløksgratinert hummer og
Mixed seefood med oystersaus.
Og dette var et fantastisk måltid.
Noe av det beste jeg har smakt.
Denne fiskerestauranten anbefales

Dato for besøk: februar 2018
Takk, E1344
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. januar 2018

Vi var 11 personer som hadde bestilt bord på forhånd. Det gikk bra å få bordet. Drikke fikk vi 20 min senere. Maten fikk vi 1 time og 15 min etter bestilling, det syntes jeg var dårlig. Tror de hadde glemt. Når maten kom så var den nydelig.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Trine125
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. februar 2017 via mobile enheter

Denne restauranten, som ligger på en av pirene, besøkte vi i 2016 også, og var da fornøyd med både mat og service. I år syntes jeg det var enda mer slitt enn ifjord. Men maten var heldigvis like god. Siden vi er veldig glad i sjømat, ble det sjømat tallerken og lobster på oss begge to, Alt smakte like godt. Kan anbefales.

Dato for besøk: februar 2017
Takk, Vigdis G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ketsarin Restaurant, så også på

Hua Hin, Prachuap Khiri Khan Province
Hua Hin, Prachuap Khiri Khan Province
 
Hua Hin, Prachuap Khiri Khan Province
Hua Hin, Prachuap Khiri Khan Province
 

Har du vært i Ketsarin Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.