Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anita J
Hua Hin, Thailand
Anmeldelse av Cape Nidhra Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 29. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Marriott Hotels
kr 1 694
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Bestill nå med Marriott Bonvoy
  • Tripadvisor
    kr 1 692
  • Hotels.com
  • Priceline
0.2 km fra Cape Nidhra Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Tripadvisor
kr 1 344
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Priceline
  • Booking.com
0.3 km fra Cape Nidhra Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Official Site
kr 2 582
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 080
  • Booking.com
0.6 km fra Cape Nidhra Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Tripadvisor
kr 790
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
0.9 km fra Cape Nidhra Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Tripadvisor
kr 1 281
Fullt refunderbart
  • Algotels
  • Hotels.com
  • Priceline
3.0 km fra Cape Nidhra Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Tripadvisor
kr 169
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 169
0.3 km fra Cape Nidhra Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Tripadvisor
kr 547
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
2.2 km fra Cape Nidhra Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Best Western Plus Carapace Hotel Hua Hin
Tripadvisor
kr 723
  • Hotels.com
  • Priceline
  • Expedia.com
    kr 723
11.0 km fra Cape Nidhra Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 568
  • Priceline
0.3 km fra Cape Nidhra Hotel
Gratis parkering
Svømmebasseng
Exterior view
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 295
  • Priceline
2.7 km fra Cape Nidhra Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Hua Hin
Anmeldelser (1 261)
Filtrer anmeldelser
1 261 resultater
Vurdering fra reisende
942
223
55
19
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
942
223
55
19
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 1 261 anmeldelser
Anmeldt 2. desember 2017 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk bryllupsreise på dette hotellet. Fantastiske rom med god størrelse og eget basseng på veranda. Veldig hyggelig og behjelpelig personale og en veldig bra spa-avdeling. Maten er nydelig, noe basseng området og stranden også er.

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, EivindB109
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. september 2017 via mobile enheter

Dette er et helt fantastisk hotell. Jeg og min kjære var der 10 netter på bryllupsreise. Vi hadde stort rom med eget basseng i første etasje. De ansatte var veldig behjelpelige, imøtekommende og hyggelige. God servise generelt, hvor de fylte på med vann og rene håndklær flere ganger i løpet av en dag.
Maten og drinkene på hotellet var veldig bra!
Stranden var fin og rolig, men det var mye maneter i vannet, så vi badet for det meste i bassenget på hotellet. Det var veldig fint. Var kort avstand fra rommet og ned til bassenget og standen ligger rett nedenfor bassenget.

Anbefales på det sterkeste hvis man vil bo på et hotell som ikke er som alle andre, koselig og ekstremt sjarmerende.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Miriam R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. mars 2017

Ligger fint på stranden i Hua Hin. Hvert rom har eget svømmebasseng på terrassen. God frokost med godt utvalg. Har bodd på dette hotellet mange ganger.Vi har bodd på mange ulike hoteller i Thailand i denne prisklassen. Dette er det eneste hvor du må betale for vann ved bassenget. Ved andre tilvarende hoteller deles dette ut. Du kan ikke ta med den siste kaffekoppen din fra frokosten til solstolen din. Men du kan gjerne kjøpe en kopp. Dette utgjør ikke store summer, men handler mer det lille ekstra.

Dato for oppholdet: mars 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, TomLaila
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. november 2015 via mobile enheter

Dette hotellet er nok det beste jeg har opplevd. Store romslige rom med eget svømmebasseng på verandaen. Meget hjelpsom betjening. Alle rom er vendt slik at det er skygge på veranda og det vil du sette stor pris på med den varmen som er. Rommene blir rengjort 2 ganger om dagen. Ligger stille og fredelig til med gangavstand til liv og røre indre sentrum i Hua Hin. Restaurang og felles svømmebasseng ligger i enden av hotellet nede ved stranden. Man kan velge å bade i havet eller holde seg i svømmebassenget.

Dato for oppholdet: november 2015
Reisetype: Reiste som et par
Takk, tort168
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2015

Fremdeles når dette skrives på hotellet, rom 156 med sjøutsikt, solrikt hele dagen, eget basseng, solseng, fantastisk baderom med alt:) Hyggelig betjening, ordner til og med sengen på kvelden slik at det er lett for Hagen og legge seg:) Kjempefin og god frokost! med andre ord Luxus for alle penga!!
Anbefales av May og John fra Porsgrunn!

Romtips: Rom 156, 5 etg hvis du er glad i sol og utsikt:)
Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, John H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser