“Supert venteværelse før middag”
Anmeldelse av Mai Tai

Mai Tai
Vurdert som nr. 324 av 895 Restauranter i Hua Hin
Kjøkken: Thai
God for: Barscene
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 3. februar 2019

God hvitvin, gin/tonic og god service. Her er stort TV med golf, fotball og tennis.
God utsikt til trafikken forbi og de mange forskjellige typer mennesker.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 996henrikw

Anmeldt 3. mars 2018

Hyggelig sted der du kan snakke,spise,drikke eller se fotball. God mat og veldig bra service. Kan anbefale. Bare for og ta noe og drikke😀😀😀

Dato for besøk: februar 2018
Takk, widars2015
Anmeldt 30. november 2017

BELIGGENHET: Sentralt i Hua Hin, i "bargaten", nesten vegg i vegg med Hilton-hotellet. Trapp opp til restauranten.
MAT: God lunsj, bra porsjon. Valgte tilbudet til 99 baht, og maten var absolutt verdt prisen. Det ga mersmak, og det ble en kaffe og dessert i tillegg.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Turistsjef-Johansen
Anmeldt 6. oktober 2017 via mobile enheter

Forrett: kylling satay. Hovedrett: spareribs. Dessert: fritert banan med is.

Forretten besto av to kyllingfileter. Takk Gud for at vi ikke bestille to forretter. Smaken var helt gjennomsnittlig. Kyllingen var passe stekt, og saftig. Anbefales.

Hovedretten var en av tre " dagens". Spareribs som var perfekt stekt. Kunne vært mer bbq-saus på. Men den var mør og smakfull. Tilbehøret var chips, og maiskolbe eller salat uteble. Anbefales.

Fritert banan vendt i kokos. Ny vri for meg, men det fungerte godt sammen banan og is. Isen var perfekt, men de kunne droppet krem fra boks som topping.

Alt i alt synes jeg dette var veldig bra. Servitøren var meget hyggelig og serviceminded. Jeg mistet skjeen til desserten på gulvet, uoppfordret fikk jeg ny skje. Hun så det ikke, men hørte det.

Mulig de har hatt en bra dag, med tanke på tidligere anmeldelser. Jeg vil anbefale stedet for mannfolk med god appetitt. Men ikke ta med dama på en date her. Ikke et snev av romantikk å spore 👍

Dato for besøk: oktober 2017
1  Takk, nikujaki
Anmeldt 29. juli 2017 via mobile enheter

Meg og min kjæreste var her flere ganger, så hyggelige og trivelige folk som jobber der. God pizza og ekstremt gode vårruller! Alltid mange folk der og hadde aldri noe problem med verken service eller betaling. Veldig nøye på at alt er riktig og at alle er fornøyde!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, ViljaNorin

Reisende som så på Mai Tai, så også på

Hua Hin, Prachuap Khiri Khan Province

Har du vært i Mai Tai? Del dine erfaringer!