Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: Stengt
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Cicada Market på
fra USD 64,05
Mer informasjon
fra USD 12,01
Mer informasjon
fra USD 203,08
Mer informasjon
fra USD 203,08
Mer informasjon
Anmeldelser (5 411)
Filtrer anmeldelser
5 411 resultater
Vurdering fra reisende
2 580
2 084
606
106
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 580
2 084
606
106
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 5 411 anmeldelser
Anmeldt 30. januar 2019

Her får man kjøpt mye god mat, og stemingen er topp! Hvis man vil prøve forskjellig Thailandsk mat er dette virkelig stedet.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, I629
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. januar 2019 via mobile enheter

Show på thai.... boder med hjemmelaget produkter.. fint marked. Jeg foretrekker originale butikker ... maten dyr i forhold til kvalitet .. ble skuffet, hadde muligens for store forventninger...

Dato for opplevelse: januar 2019
1  Takk, Simba12345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Velsmakende og variert mat. Stort utvalg av lokale retter. Flott atomsfære med mange boder som selger et brett spekter av varer. Fint lyssatt og pyntet til nyttår, med fokus på bærekraft, plast og hav.

Dato for opplevelse: desember 2018
2  Takk, 275marcusk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Fint marked som er litt annerledes enn vanlige matmarkedene som er daglig. Siden dette er kun i helger.
Fin food court i midten, du veksler penger til bonger og bruker i bodene. Her finner du kaffe, dessert, drikkevarer og mat. Fint å spise mat og ta en pause.
Masse fine varer i bodene og kunst.
Stedet har to scene områder som veksler på live musikk og div opptreden.

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, aleandrab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

Her får du masse god mat til en relativt billig penge. Pass på at det er kuponger når du kjøper mat og drikke. Det er ganske varmt og svett på plaststoler. Live musikk og mange boder.

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, tomwillyp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser