Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svindel”
Anmeldelse av Hua Hin Seafood

Hua Hin Seafood
Vurdert som nr. 74 av 844 Restauranter i Hua Hin
Kjøkken: Thai
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 29. januar 2019 via mobile enheter

Var å spiste på stedet. For det første kom maten hennes en halv time før min. Så når maten min kom var risen kald Og jeg måtte spisse aleine. Når jeg skulle betale fikk jeg en 50 lapp tilbake i stedet for en 500 lapp. Oppdaget dette seinere. Ikke bra første gang i hua hin.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, makke187
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (279)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 279 anmeldelser

Anmeldt 29. januar 2019 via mobile enheter

Vi fikk hovedretten til en person... deretter 15 min før neste fikk mat. I tillegg var noen vinglass halvfulle, mens noen fikk fulle vinglass. Det værste er at de gir 50 igjen istedenfor 500 lapper . Klassisk thaisvindel som jeg trodde kun foregikk i Bangkok ....

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Simba12345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. april 2018

Nydelig sjømat, i en hektisk og travel gate. Vi spise her to ganger under vårt opphold, stusset litt på at det var forkjellig i prisen da vi spiste samme mat, vi valgte ut sjømaten selv, og ga beskjed om dette. Kom en annen selger og prisen ble tilnærmet lik tidligere, usikker på om det var et forsøk på å lure oss eller en feil. Man kan jo være obs på det hvis man går flere ganger.

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, SivMonicaM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. oktober 2017 via mobile enheter

Ønsker du en parmiddag, er ikke dette stedet. Det finnes ikke spor av romantikk. Er du likevel her, har de utsøkt mat. Og kald øl. Rask levering av mat, noe som fikk meg ut av døra ganske raskt. Ble heller ikke tilbudt en dessert. En fin plass å se på folkemyldet på nattmarked, hvis du føler du kan bli sittende.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, nikujaki
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2017 via mobile enheter

Fin, enkel og veldig billig restaurant. Serverer mange Thai retter og fersk fisk/skalldyr fra grill. En vanlig singha koster 60 Bath. Hyggelig og hjelpsom betjening. Mye mat for pengene. Middag for 4 personer med 2 Singha og 3 glass hvitvin kostet 1230 Bath.
Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, Geiros68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hua Hin Seafood, så også på

Hua Hin, Prachuap Khiri Khan Province
Hua Hin, Prachuap Khiri Khan Province
 
Hua Hin, Prachuap Khiri Khan Province
Hua Hin, Prachuap Khiri Khan Province
 

Har du vært i Hua Hin Seafood? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.