Se gjennom høydepunkter
Flott park

Anmeldt 7. mai 2019
995ronnyg
En fin opplevelse

En fin opplevelse med nærkontakt med elefanter. Vi fikk omvisning, matet elefantene med banan, og... les mer

Anmeldt 8. juli 2022

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Hua Hin
1 166
1 166
Anmeldt 7. mai 2019

En fin park med mye elefanter. Kunne kanskje ønsket flere andre dyr også, men det er vel i utgangspunktet en park for bevaring av elefanter. Flott og profesjonell betjening. Vi hadde en litt dårlig engelsktalende guide, men hørte to andre med veldig bra engelsk

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, 995ronnyg
Kozela H, Volunteer på Hutsadin Elephant Foundation, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juni 2019

Thank you, for your kind words and for visiting us at the foundation. Wee appreciate your support.

Anmeldt 17. mars 2019 via mobile enheter

Vi var litt usikre på om vi ville dra hit, med tanke på hva vi vet om slike typer attraksjoner. Men etter å ha lest hva som står på hjemmesiden deres, dro vi, og vi angret ikke et sekund. Dyrene hadde det bra og vi fikk mate, dusje og gå tur med de. Dette kostet 800 bath per person og varte i 30 minutter. Veldig god opplevelse og anbefales på det sterkeste. Vi var også de eneste som var der, når vi var der og det virket ikke som det var veldig turistifisert.

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, marlenecarlstad
Joanna H, Volunteer på Hutsadin Elephant Foundation, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mars 2019

Thanks - we are so pleased that you took the opportunity to walk with one of our elephants 😊

Anmeldt 28. februar 2019 via mobile enheter

Vi er veldig opptatt av dyrenes velferd og besøkte denne parken for å få vite mer om frivillighetsarbeidet og dyrene.
Vi hadde en fin spasertur med Ian som hadde masse kunnskap og delte villig.
Vi matet med bananer og dusjet elefanten "vår" etter endt tur og avsluttet besøket med kos og klem fra babyen på 11 år.
Det er fremdeles en lang vei å gå i forhold til hvordan elefantene blir behandlet i Thailand men vårt inntrykk er at de frivilliges arbeid gjør en stor forskjell og vil forhåpentligvis bidra til en bedre fremtid for disse vakre dyrene.
Tusen takk for en fin dag.

Dato for opplevelse: februar 2019
Takk, Chakvalo
Joanna H, volunteer på Hutsadin Elephant Foundation, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mars 2019

Thank you for taking your time to write your review - we are so pleased that you enjoyed your experience at Hutsadin and that our volunteer Ian was able to give you so much information :)

Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Vennlige ansatte og elefanter som ser ut til å trives. Sannsynligvis best å komme på morningen dersom man ønsker å unngå kø og mye folk.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Experience686215
Joanna H, Volunteer på Hutsadin Elephant Foundation, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2018

So glad you enjoyed your visit.
It is correct to say that in order to avoid queues it is best to come in the morning. However if you are looking to take a bareback ride then the afternoon is a better time.
Thanks for your support 😃

Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

En flott aktivitet å ta med familien på.
Elefantene var rolige og ble bra behandlet av personalet.
Kjekt å få ride på elefantene og få ta bilde sammen med de etterpå.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, xxxkjellbj_rnt
Joanna H, volunteer på Hutsadin Elephant Foundation, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2018

Thank you for visiting Hutsadin, we are pleased that you enjoyed your visit :)