Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (971)
Filtrer anmeldelser
971 resultater
Vurdering fra reisende
476
402
63
16
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
476
402
63
16
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 971 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Perfekt hotell for familie på 4. Sentral beliggenhet og god mat. Rent og ryddig. Romslige familierom med gode senger og eget dusjrom på bad med takdusj. Lite støy fra trafikk. Vi var der i 14 dager og hadde det supert. Anbefales

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Stein Ådne B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nattawat K, Owner på G Hua Hin Resort & Mall, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2018
Google-oversetting

Thank you very much for taking your precious time to write this review, we are pleased that your stay at our resort was a pleasant one and felt comfortable with all services provided and We hope to have a chance to welcome you once again to our fine resort in the coming future,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. april 2018

Veldig bra hotell. Stille og rolig. Meget behjelpelig betjening, super service! Flott beliggenhet, kjøpesentre rett i nærheten, kort vei til stranda (5-10 min gange). Taxi tilgjengelig rett utenfor. Flott bassengområde inklusive bar. Vi hadde rom med jaccusi på verandaen, stort og fint rom.

Romtips: 5-6 etasje med jacussi. Eller 1 etasje med egne basseng på balkongen.
Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Per Arne S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nattawat K, Owner på G Hua Hin Resort & Mall, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. april 2018
Google-oversetting

Thank you very much for taking your precious time to write this review, we are pleased that your stay at our resort was a pleasant one and felt comfortable with all services provided and We hope to have a chance to welcome you once again to our fine resort in the coming future,.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mars 2018 via mobile enheter

Nærme strand, sentrum, restauranter og barer i umiddelbar nærhet. Nydelig frokost. Deilige senger. Hyggelig betjening. Koselig bassengområde . Tesca Lotus rett om hjørnet for den som liker shopping. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, U5807YIannb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nattawat K, Owner på G Hua Hin Resort & Mall, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mars 2018
Google-oversetting

Thank you very much for taking your precious time to write this review, we are pleased that your stay at our resort was a pleasant one and felt comfortable all the services provided and We hope to have a chance to welcome you once again to our fine resort in the coming future,.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2017

Veldig godt hotell, gode senger, veldig god frokost,bassengområde var veldig bra, service fra de ansatte var veldig bra.
Ble som gjester tatt veldig godt imot og forklart alt grundig. De var behjelpelig med alt

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, annelin1207
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nattawat K, Owner på G Hua Hin Resort & Mall, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. desember 2017
Google-oversetting

Thank you very much for taking your precious time to write this review, we are pleased that your stay at our resort was a pleasant one and felt comfortable all the services provided and and We hope to have a chance to welcome you once again to our fine resort in the coming future,.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2017 via mobile enheter

Vi har vært her på hotellet i 7 dager og er veldig fornøyd. Service er veldig bra, hyggelige folk som jobber på hotellet. Rommet er passe stort og gjøres rent hver dag. Maten og drinkene på hotellet er kjeme god. Fint basseng område , rent og fint. Fin beliggenhet , ligger litt utenfor sentrum men er ikke langt med taxi . Rolig om kveldene ! Vi kommer tilbake til hotellet neste gang vi er i Hua Hin !

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 229katrinem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nattawat K, Owner på G Hua Hin Resort & Mall, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2017
Google-oversetting

Thank you very much for taking your precious time to write this review, we are pleased that your stay at our resort was a pleasant one and felt comfortable all the services provided and We hope to have a chance to welcome you once again to our fine resort in the coming future,.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser