Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:30 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Bra kjøpesenter

Fungerer helt fint som kjøpesenter, har det meste du trenger. Street food i underetasjen trekker... les mer

Anmeldt 17. juni 2019
kimmykri
,
Kabelvåg, Norge
via mobile enheter
Shoppingsenter med "alt".

Moderne og lyst shoppingsenter, det første av de to som ligger i hovedgata. Her har de alt... les mer

Anmeldt 15. april 2019
272gunnarh
,
Tønsberg, Norge
via mobile enheter
Les alle 1 242 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Hua Hin
fra USD 48,03
Mer informasjon
fra USD 115,51
Mer informasjon
fra USD 53,07
Mer informasjon
fra USD 217,95
Mer informasjon
Anmeldelser (1 242)
Filtrer anmeldelser
1 242 resultater
Vurdering fra reisende
455
553
196
26
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
455
553
196
26
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 1 242 anmeldelser
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Ryddig og fint kjøpesenter. Mange spusesteder,og noe å gjøre på for mann og barn når de er lei av butikker. Jeg likte særlig butikken khao kao som har fine vesker,sko og smykker.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, VibekeSissel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Var der med familien ! Vart ikke imponert synest sentere virka litt rottet med plassering av butikker i dei forskjellige etasjer , spesielt i kjeller der var det ikke system , men du finner sikret det du trenger og litt til men tja !!!!!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 30knutk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

På dette kjøpesenteret kan du skaffe deg det du trenger av nødvendigheter. Vi hadde mistet baggasjen vår på flyet, og slet med å finne skikkelig undertøy til både dame og menn i en ok prisklasse. Ellers bra. Gode alternativer for å spise lunsj/middag

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, trineo157
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. mars 2018 via mobile enheter

Lokalt kjøpesenter med mye kjekke butikker og spisesteder. Hyggelig service alle plasser og enkelt å finne frem. Kjekt med marked i kjelleren.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, 86linne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. januar 2018 via mobile enheter

Var her flere ganger både for å spise og shoppe. Har alltid endel gode tilbud selv om endrl merkevarer er vesentlig dyrere her enn hjemme. Ikke for trangt og en god blanding av forretninger. Kan trygt anbefale å ta turen innom her.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, 434aghad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser