Jeg og min kjæreste bodde på dette hotellet fra 11 til 25 Juli 2017. Vi ble møtt av meget hyggelige piccoloer/dørvakter og et meget serviceinnstilt resesjonspersonell, trass i at vi ankom sent på natten med egen bil. Det var gode parkeringsforhold bak hotellet. Hotellet ligger litt tilbaketrukket fra hovedgaten gjennom Hua Hin. Dette gjorde at det var veldig lite støy. Hotellet har overraskende fine rom, som var nyoppusset med flott utsikt mot havet. På baksiden utsikt mot åssider og begyggelse.Stort og flott svømmebasseng i annen etasje på baksiden. Det var 2 store shoppingsenter og markeder i gangavstand fra hotellet, og til stranden ca. 5-10 min. Servicen under oppholdet var upåklagelig under hele oppholdet, både mht. rengjøring og resepsjonsbetjeningen. Skulle det være noe å sette fingeren på, må jeg kunne si at den intercontenentale frokosten, gjerne kunne bestått av litt mer pålegg enn 3 sorter syltetøy, stekte egg med tilbehør av skinke og pølser. Thaimaten var forøvrig varierende og god. Hotellet er absolutt å anbefale for enslige, par og mindre barnefamilier.
Som en oppsummering var dette en meget god ferieopplevelse.
Mvh.
Tukta og Rolf