Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Thailand oppdagelse 6 natt 7 dager (privat tur)
0 anmeldelser

Bestill på forhånd
fra
kr 12 378,26
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Hua Hin Beach på
fra kr 12 378,26
Mer informasjon
fra kr 897,42
Mer informasjon
fra kr 1 084,29
Mer informasjon
fra kr 1 206,88
Mer informasjon
Anmeldelser (4 687)
Filtrer anmeldelser
4 687 resultater
Vurdering fra reisende
1 296
1 695
1 146
346
204
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 296
1 695
1 146
346
204
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 4 687 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2018

Det luktet hestebæsj på stranden og vi valgte å være på hotellet og bruke bassenget. Det var helt grei, men på kvelden var fin.

Dato for opplevelse: juli 2018
2  Takk, suzan485
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Varmt vann og bølger. Burde vært varsel på når det er brennmaneter der... kjente at det stakk og det viste seg at det er trådene som brennmanetene slipper.. overså stikkingen for var ikke ille og ellers var det fantastisk å bade der. Men da fikk jeg en brennmanet på meg og måtte innom sykehuset for behandling i 5 dager og ikke bading eller dusjing på de dagene. Var mest sannsynelig box yellyfish.derfor var vi ikke noe særlig på stranda etter det.
Red på stranden, hestene så fine og friske ut.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, CamillaR1007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Helt grei strand. Men de er mye finere i Sør-Thailand. Solstoler til 150 bath for to stk. Noen steiner ute i vannet med skjell på. Forsiktig med disse så man ikke skraper seg opp.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Tom T A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Var på stranda i Hua Hin bra strand vi var uten om sesong så det bar den preg av men en bra opplevelse kan anbefales

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 30knutk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Stranden ligger nær huset vi bodde i Kunn 10 min med Tuk Tuk. De som jobber på stranden er veldig oppmerksom og du venter aldri lenge på servering. Det er mange selgere på stranden og det trekker litt ned. Der vi bruker å ligge er det lang grunt og passer bra for barn. Da vi var der i november var det mindre folk på stranden og vi fant bestandig en ledig solseng. Vi kommer til å bruke denne stranden neste gang vi kommer også.

Dato for opplevelse: februar 2018
1  Takk, Wenche P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser