Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 598)
Filtrer anmeldelser
1 598 resultater
Vurdering fra reisende
1 146
359
67
18
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 146
359
67
18
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 598 anmeldelser
Anmeldt 30. april 2018 via mobile enheter

Familien vår på to voksne og to barn (4 og 7 år) hadde 2 fantastiske uker i vår La Canna Pool Villa sommeren 2017!
Villaen var perfekt for en familie, med plass både inne og ute. Stort svømmebasseng som barna nærmest bodde i. Villaen var skjermet for innsyn, det var rent og pent, god standard og ikke
minst et utrolig hyggelig personale som gjorde vårt besøk uforglemmelig for hele familien.
Butlere som bestilte turer for oss, kom med fersk juice og frukt på rommet, hadde aktiviteter for barna, vekket oss så vi ikke gikk glipp av frokosten da vi hadde jet lag og var utrolig hyggelige med bådemoss voksne og barna. Det samme gjaldt personalet i restauranten ved stranden, i baren og på andre siden av veien.
Hotellet er delt i to der det er villaer med eget svømmebasseng og leiligheter med jacuzzi på sjøsiden, og hotellrom på andre siden av veien. Veien krysses ved hjelp av hyggelige hotellvakter. Dette var ikke noe problem. Hotellet har en spa-avdeling, en café der frokost ble servert og man kan spise lunsj, samt et fransk bakeri på hotellsiden. På sjøsiden er det en hyggelig og god restaurant og en utrolig stilig og hyggelig strandbar der man kan spise mat, drikke drinker og nyte utsikten over havet. På kveldene er det en DJ som spiller musikk, men der lydnivå ikke er sjenerende når man bor i en av villaene.
Hotellet har to egne tuk tuk’er som kjører deg gratis inn til sentrum av Hua Hin (noen få minutter) der det er et godt utvalg av restauranter.
I Hua Hin er det to store kjøpesentere, et flott nattmarked med fantastisk mat og et supert badeland. Fra Hua Hin kan man ta korte dagsturer og oppleve ville aper, et Animal Rescue senter som var en opplevelse for hele familien og mye
mer.
Da vi reiste etter to fantastiske ferieuker på Putahracsa gråt barna og ville ikke hjem, så det sier vel sitt!
Vi kan anbefale Putahracsa på det varmeste og håper å få reise tilbake dit en gang igjen!

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Marthe78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PutahracsaH, General Manager på Putahracsa Hua Hin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. februar 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your encouraging appraisal, we appreciate very much the time you took to review our property and services, it means a lot to us. We believe strongly in customer satisfaction, for us customer service is: “the ability to constantly and consistently exceed the customer's expectations." and we are thankful that you gave us the privilege to serve you. We look forward to welcoming you soon again at Putahracsa Resort Hua Hin.

Richard Mehr
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2017 via mobile enheter

Stedet er mye bra. Hotellet er fordelt på var sin side av veien. Men det er ikke nåe problem for at det blir som 2 forskjellige hoteller.

Jeg bodde i den største villan med egen pool. Og den var svært bra.

Anton og Magnus bodde i ett dobbel rom på andre siden veien. Og det var greit nok. Ikke så spesielt.

Men det beste med hotellet er den smilende og super hyggelig personale som gjorde ett super jobb med å få oss fornøyde.

Kan klart rekommander dette hotellet. At det ligger "litt fra sentrum har ikke noen betydning når personale kjørte inn oss med tuktuk om vi ville

Dato for oppholdet: januar 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Roger R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Execsec P, General Manager på Putahracsa Hua Hin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2017
Google-oversetting

Dear Roger R,

Thank you for your nice review and we are glad to read that you enjoyed your stay in your Villa.

We are happy to know that you liked the service our team provided and that you enjoyed the smiles of our team!

Thank you very much!

Manuel Lang

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. desember 2016 via mobile enheter

Et meget flott hotell og trolig et av de bedre i Hua Hin. Vi foretrekker å unngå de store resortene, og heller ha et lite oversiktlige hotell hvor det er mye sjarm. Personalet kjenner deg igjen og god oppvartning. Serviceminded personale. Hotellet består av to deler og er delt av en vei som går mellom hotellet. De har da personale som følger deg over veien hvis du skulle synes trafikken er litt voldsom. Noe vi ikke opplever den som. Som gjest kan en bruke begge deler uavhengig av hvilken side en bor på. Det er bassenger på begge sider, men den lengst unna stranda er best for barn. Det er en liten strand, men det avhenger av vannstanden om hvor bra det er å bade her, spesielt for barn. Vi har kun badet i sjøen foreløpig. Frokost er variert og helt strålende etter min mening. Det er egen kokk don lager egg og vafler. Mye frukt, varm mat, kald mat og diverse juice. Det beste med hotellet er solsengen og loungeområdet. Hvor en får kjølebag med vann og kalde kluter. Kan anbefales for gjester i Hua Hin som vil ha et hotell med høy kvalitet.

Dato for oppholdet: desember 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, audunness
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Execsec P, General Manager på Putahracsa Hua Hin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. desember 2016
Google-oversetting

Dear Traveler,

We appreciate your nice comment a lot and thank you for the time you took to write this review.
We are glad to read that you liked the breakfast variety and all pool and sunloungers around the hotel.
Hopefully we will have the pleasure of welcoming you again in the future.

Kind regards,

Manuel Lang

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2016 via mobile enheter

Fint hotell. Flott pool. God service.
Nydelig mat. Fine rom. Egentlig var alt nesten perfekt... resepsjonen derimot prøvde så godt de kunne, men de snakket ikke sammen, pekte i ulike retninger, slet med enkle spørsmål. Også i restauranten ga de ulik informasjon. Viljen går til 5, men dette må trekkes. Ikke en 5-stjerner verdig med så mye rot. 4-stjerner blir fasiten.

Dato for oppholdet: november 2016
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Thomastur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2016

Et nydelig anlegg! Fantastisk god service,blide og hjelpsomme ansatte.
Godt renhold! Da vi kom tilbake på ettermiddag/kveld,lå det hver dag en hilsen på senga!
De hadde eget bakeri,med masse godt,bla, gode baguetter,smoothie.

Også spaet var veldig bra!
God frokost,med bra utvalg, egen kokk som laget omelett-om en ønsket det.

Rommet var også bra,om noe skal kikkes på,måtte det være at det var dårlig med sitteplasser,burde kanskje vært et par stoler,som også kunne tas med ut på terassen,så det ble plass til flere der.
Senga var stor og god.

Personalet i resepsjonen var veldig hjelpsomme,og rengjøringspersonalet var også veldig hyggelige og flinke

Bassengområdet var herlig,med store gode solsenger,og servering av frukt og kaldt
vann!
Kjekt med Tuk Tuk som kjørte oss til sentrum!!
Flott beachclub,anbefales på kveldstid!
Vil anbefale restauranter utenfor hotellet, mange gode i sentrum,og nattmarkedet.

Dagspaet kan også anbefales!

Romtips: Anbefaler rom i 1 etg,
Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, Solveig M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Execsec P, General Manager på Putahracsa Hua Hin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2016
Google-oversetting

Dear Solveig M,

Thank yo for your very nice review.
We are glad that you had a good time at Putahracsa and hope to see you again in the future.

Kind regards,

Manuel Lang

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser