Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
USD 213
Vis tilbud
Expedia.com
USD 213
Vis tilbud
ZenHotels.com
USD 213
USD 174
Vis tilbud
Trip.comUSD 184
TravelocityUSD 213
Booking.comUSD 186
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 098)
Filtrer anmeldelser
1 098 resultater
Vurdering fra reisende
836
222
27
7
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
836
222
27
7
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 098 anmeldelser
Anmeldt 6. mars 2019

Dette er vår 8. ferie min kone og jeg tilbringer i Thailand. Vi har vært på mange forskjellige steder i landet. Vårt inntrykk de to ukene vi ferierte i Hua Hin har vært noe delt. Vårt to ukers opphold på hotel Let’s Sea (med direkte tilgang til bassenget) har vært svært positivt. Gjestfriheten, servicen, renholdet, det store bassenget og ikke minst maten er fantastisk. Makan til fantastisk service og hyggelig personale har vi aldri opplevd. Hotellet er lite og intimt. De ansatte tiltalte alle gjestene med navn noe som føltes hyggelig og personlig. Det hadde vært fint å vite navnene på de ansatte med direkte kundekontakt. Navneskilt? Trimrommet er ok, men det kunne vært større og med flere apparater. Maten var stort sett veldig bra, men den eksklusive sjømaten på fredagene kunne inneholdt flere smakstilsetninger.
Vi fikk verdikupong verdt 200 bath (såkalt Echo kupong) dersom vi beholdt håndklærne og lot være å få de vasket. Denne kupongen kunne vi bruke når vi kjøpte lunsj eller middag på hotellet. Videre fikk vi fri tilgang til minibaren, vann, 2 flasker øl pluss snacks hver dag. Vi har aldri opplevd dette på noen hoteller før. Stort pluss! Hotellet vil vi alt i alt betrakte som svært tilfredsstillende.
For oss som liker å gå langs strendene ble oppholdet en liten skuffelse. Først på ettermiddagene var sjøen såpass lav at vi kunne spasere langs stranden. Det advares mot Jelly Fish. Det fristet ikke å bade i sjøen. Men bassenget er fantastisk og erstatter sjøbadet.
Det anbefales å oppsøke Cicada markedet i nærheten som er åpent i helgene. Mange folk, mye bra håndarbeid og mange spennende matretter til hyggelig pris.
Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: januar 2019
2  Takk, SteinarGj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
UncensoredLips, Manager på Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mars 2019
Google-oversetting

Dear Khun StGj, Oslo, Norway,

Thank you very much for choosing to stay at Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort during you 8th visit to Thailand. We are glad to know that you experience this time has been the best and we look forward to welcoming you back to enjoy the stay with us regularly.

We appreciate you recommend to other tripadvisor readers in many aspects including our room & pool design, the overall service, including the Cicada weekend night market.

Regarding the beach of Hua Hin, it is naturally like other beach that it has high tide and low tide on different time of the day in different month of the year. It is high and low one time a day (many other beaches twice daily). One time high and low per day allows high to max and low to max. This is a fact of Hua Hin destination and we hope it creates better understanding for all readers.

At Let's Sea we never stop improve our works concerning ecology and local society. We invite our guest to participate during the stay for example the part of saving water and detergent in washing towels & linens. Certainly, when we can save, we return and reward to the one who initiate the saving. That is one of different scheme of Eco-chic at Let's Sea. Glad that you like it and participated it.

We look forward to welcoming you during the next trip to Thailand at Let's Sea soon.

Warm regards,

Let's Sea Team


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

Herlig hotell ved sjøen. Stor forskjell mellom høyvann og lavvann. Ingen strand ved høyvann. Hadde rom med direkte utgang til basseng. Det var bare herlig. Alle ansatte gjorde sitt aller beste for at vi skulle trives. Vi hadde z-club og det kan bare anbefales. Gratis drikke og småretter mellom 5-7 på ettermiddagene. De beste plassene var reservert for z-club medlemmer. Maten i restauranten var god og frokosten kunne velges a la carte fra en rikholdig meny. Rolig beliggenhet noe utenfor sentrum. Gratis shuttle til byen ellers kostet en taxi 150 bath.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, tomwillyp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
UncensoredLips, Manager på Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Khun Ferie,

Thank you very much for choosing Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort during the recent trip to Hua Hin and for sharing on tripadvisor.

Hua Hin has one time high tide and low tide a day, different from other beaches where they may have twice daily high and low. When it is one time, it allows maximum high and maximum low. During monsoon days (not too many days in a year for Hua Hin), the tide can be unusual high. We believe you have stay recently during the time of South West Monsoon bringing rains crashed with North East Monsoon bring cool weather in our area.

Thank you very much for highlights our service level and style of breakfast service and the Z-Luxe Club service which helps our customers enjoy holiday lifestyle much better and save a lot more. We really appreciate that you noticed the value and recommend to other guests.

We look forward to welcoming you back soon and best time to enjoy more low tide is during late January to end of September. (We tend to have higher tides from October till end of the year especially on the days when temperature drops a lot. Again it always dry in Hua Hin. The raining season of Thailand does not apply to Hua Hin. We only have a lot of rains in October till Mid November around Loy Krathog Festival. Having said that, we have not had any rain for 7 days in October since October 7 until today October 14). Anyway, we love to take care our guests and love to see you back.

Warm regards,

Let's Sea Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2018 via mobile enheter

Min venninne og jeg har nylig kommet hjem etter å ha tilbragt 11 fantastiske dager på dette flotte hotellet.Her har man alt man ønsker seg, i form av utrolig god servis til enhver tid, nydelig beliggenhet, veldig god mat og en rolig atmosfære.Vi hadde leilighet på bakkeplan med direkte utgang til bassenget, noe vi benyttet oss mye av. Fra hotellet tok det bare ca 5-10 minutter med taxi/ tuktuk inn til sentrum av Hua hin. Det var også et fint marked der man kunne kjøpe mat, brukskunst, høre musikk og bare kose seg, i kort gå-avstand fra hotellet.Dette er åpent fra fre-søndag.Vi finner bare positivt å si om dette hotellet, men ønsker å gjøre oppmerksom på at det å levere tøy til vask er en svært dyr affære.Ellers er dette et lite stykke paradis, og vi har allerde bestemt oss for å komme tilbake om et år.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Anne Malterud B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
UncensoredLips, Manager på Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mars 2018
Google-oversetting

Dear Khun Anne Malterud B,

Thank you very much for stay with us for 11 nights and for sharing your lovely experience at Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort.

From google translation, we understand that you like the pool access room, overall services, the peaceful ambience, and the location. We will also look into our laundry rate whether we can do anything further for you and other guests to enjoy even more.

Thank you for planning to come back in a year time. We look forward to welcoming you back to enjoy our better stage of service performance. Hope you enjoy more. You may consider to book now to enjoy the current rates on our website.

Warm regards,

Let's Sea Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2017

Den som ikke kan finne roen her, bør holde seg hjemme. Rommene ligger i to etasjer rundt bassenget som strekker seg fra resepsjonen og ned til strandrestauranten. Store fine rom og gode bad.
Her er det særdeles hyggelig betjenting over hele linjen. God frokost, og en strandrestaurant der vi formelig kan duppe tærne i sjøen, mens du nyter en muserende. Litt unna sentrum, men det løses med thb 150. Ser noen har klaget på prisnivået, men man må betale litt ekstra for denne standarden!

Romtips: Tak terrasen er ikke å attraktiv som dens er ut. Gress på taket samler kveldsmygg.
Dato for oppholdet: november 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Tbondo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
UncensoredLips, Manager på Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. januar 2018
Google-oversetting

Dear Khun Tbondo,

Greetings with sea breeze from Hua Hin!

Thank you very much for choosing Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort for your recent visit to Hua Hin.

From google translation, we are very delighted to learn that you like our resort design, your room and breakfast as well as the resort location. It is not really in the middle of the town centre but around 4 kilometre away where many happening shops, restaurants and bars for the know are around our area including 3 weekend nights market at our main entrance.

We hope you will like our property even more if you return to enjoy the next step of Let's Sea from July 1, 2018.

Look forward to welcoming you back soon.

Warm regards,

Let's Sea Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2017 via mobile enheter

For en fantastisk opplevelse å få være gjest på dette hotellet.
Vi hadde booket rom med moondeck og vi ble helt lamslått av rommet. Flott interiør, myk deilig seng og spa-følelse på badet. Moondecket var helt enestående for datekvelder og private middager.
Frokostene på dette er hotellet er noe vi fortsatt snakker om iblandt hjemme.. er ikke så ofte man får bestille hva man vil fra en a la carte meny på inkludert frokost. I tillegg fikk vi champagne og alt ønskelig av spesialkaffe. Dette var en flott start på enhver feriedag.
Det ble nytt gode retter nede i loungene ved restauranten/baren og servicen var alltid upåklagelig - det var også maten!
Toalettene på dette hotellet er noe for seg selv - husk fotokamera! Definitivt noe å få med seg!
Å leie scooter er å anbefale om du bor her. Lett å komme seg rundt i området og MASSE aktivitetet i nær omkrets.

Hit skal jeg tilbake!

Dato for oppholdet: september 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 627glennk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
UncensoredLips, Manager på Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2017
Google-oversetting

Dear Khun Glenn K,

Very delightful reading your review translated by google. Glad to know that you enjoy different activities,services, design of Moon Deck Duplex Suite during the stay and to know you intended to come back.

We look forward the next trip won't be too long from now.

Warm regards,

Let's Sea Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser