Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 18:00
  
Google
Ulike måter å oppleve Vana Nava Water Jungle på
fra USD 80,65
Mer informasjon
fra USD 40,33
Mer informasjon
fra USD 46,71
Mer informasjon
fra USD 50,41
Mer informasjon
Anmeldelser (1 781)
Filtrer anmeldelser
1 715 resultater
Vurdering fra reisende
820
624
177
55
39
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
820
624
177
55
39
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 715 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Ganske dyrt inngangsbillett. Sikkerhet med badevakter er veldig bra. Barn under viss alderen og høyden kan ikke ta alle skiller uten en voksen. De er strenge på det. Anbefaler sterk til alle barnefamilie og vennegjengen. Verdt;)

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, linn810
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vana Nava H, Manager på Vana Nava Water Jungle, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2019
Google-oversetting

Dear Linn810,

Thank you for spend the time to review with Vana Nava Water Jungle Hua Hin. “Safety with lifeguards is very good” thank you for this and we will shared to all soon. We are look forwards to seeming you and your family in the future.

Dive into Holidays at Vana Nava Water Jungle.

Best Regards,

Nirat Suksee (Mos)
Guest Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mars 2019 via mobile enheter

Fin vannpark med flere sklier og attraksjoner. Passer godt for både voksene og barn. Tar sikkerheten litt for alvorlig. Husk å ta med joggesko og badebukse/bikini uten glidelåser eller utsikkende tråer for å ta alle attraksjonene.

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, EliasY50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vana Nava W, Manager på Vana Nava Water Jungle, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2019
Google-oversetting

Dear EliasY50,

Thank you for your review of Vana Nava Water Jungle Hua Hin. We are glad to read that you had a good time out with us, though it is true that your safety and that of the children are our first priority.

Therefore some of our rules may appear a bit strict, but we wish to ensure that everyone always has a happy and healthy experience at Vana Nava, and thank you for your understanding.

On a related note, while food and drink cannot be taken into the water park from outside, we do offer many options inside the park for our visitors, at The Grove Restaurant and The Fisherman Café. We look forward to see you again in the future.

Dive into Holidays at Vana Nava Water Jungle.

Best Regards,

Nirat Suksee (Mos)
Guest Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2019

Morsom plass med flere sklier. Vi kom litt tidlig til stedet, som gjorde at vi raskt kom oss gjennom alle skliene. Ellers mange gode akiviteter, og mulighet for lunsjbuffet. Utover dagen ble det mer folk, og en del kø som dessverre trekker litt ned.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, 249magnuss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vana Nava W, Manager på Vana Nava Water Jungle, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2019
Google-oversetting

Dear 249magnuss,

Thank you for wonderful review of Vana Nava Water Jangle Hua Hin. We are delighted to read that you had a lot of fun with our attractions and enjoyed our lunch buffet. We look forward to seeing you and your family again soon!

Dive into Holidays at Vana Nava Water Jungle.

Best Regards,

Nirat Suksee (Mos)
Guest Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

Parken i seg selv er flott, ren , attraksjonene virker godt vedlikeholdt og vaktholdet er meget bra. Pris er ikke avskrekkende for en nord europeer, men 1200,- bht pr person må være ganske dyrt for de lokale. En kan velge mellom inngang med eller uten tilgang til buffét. Med mst inkludert koster det 250,- bht ekstra pr person. Vi var fem personer og valgte uten mat. I ettertid ser vi at det nok ville vært bedre med, men kommer tilbake til det.

Flere steder i området bruker de et system der de besøkende må kjøpe bonger, lade kort eller som her, lade et armbånd med penger for å få handle mat eller drikke osv. Forferdelig tungvindt siden personalet stort sett ikke prater engelsk i det hele tatt. Hvor mye skal eller bør det lades, hvor kan dette gjøres, hva når det er tomt og du har kjøpt en is? Enkle ting å løse om vi bare fikk litt info ved inngangen om hvordan systemet fungerer og at gjenværende bath utbetales ved utgang.

Vi ble sultne og valgte å kjøpe litt mat, burger, nuggets, noe thaimat pluss drikke. En burger med chips kostet nesten 400 bht, i og for seg ikke så galt i forhold til hva vi er vant med, men burgeren var minimini, toppen 50 gram og var grusom. Fasit er at sammenlignet med prisnivå og generell standard i området så - velg billett med mat om dere blir så lenge at mat er nødvendig. Det kan ikke være værre enn det vi fikk servert - og det blir garantert billigere. Viktig å bemerke at sekker og poser blir gjennomsøkt ved inngang og mat og drikke er ikke lov å ta med inn.

Så, konklusjonen er at vi hadde en flott dag men matstyret, betalingssystem og dårlig mat trekker ned helhetsinntrykket. Parken er absolutt verd et besøk. Personalet er som ellers i Thailand stort sett smilende og blide.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Loffeloff
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vana Nava W, Manager på Vana Nava Water Jungle, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2018
Google-oversetting

Dear Loffeloff,

Thank you for sharing your experience with Vana Nava Water Jungle Hua Hin. We are very sorry to hear that you were disappointed with our team members’ English skills and also not given more extensive water park info at entry. We will promptly forward your comments to the concerned departments to ensure those points are improved.

Nonetheless, we are pleased to read your overall impression of our water park and we hope you have an occasion to visit us again in the future.

Dive into Holidays at Vana Nava Water Jungle.

Best Regards,

Nirat Suksee (Mos)
Guest Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2018

Morsomme sklier. Mange muligheter for den aktive og den late. Et minus for at den største sklia var ute av drift og at inngangen var litt vel høy. Vi er jo tross alt i Thailand

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Nina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vana Nava W, Manager på Vana Nava Water Jungle, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2018
Google-oversetting

Dear Nina S,

Thank for visit us due your vacations at Hua Hin, we so pound to read that over all you were satisfied with our park. We look forwards to warm welcome you back to our park in the future.

Dive into Holidays at Vana Nava Water Jungle.

Best Regards,

Nirat Suksee (Mos)
Guest Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Flott vannpark som passer familie med barn i alle aldrer.
Variert utvalg av aktiviteter.
Maten i buffeten er ok, verken mer eller mindre.
Eneste negative er at på de største skliene må en påbergne mye venting.
Litt sure vakter og lang kø, lite effektivt hvis en sammenligner med vannparker i Europa eller USA..

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, KJELLBJØRN T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vana Nava W, Manager på Vana Nava Water Jungle, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2018
Google-oversetting

Dear KJELLBJØRN T,

Thank you for choose us due you stay at Hua Hin trip. All attractions was to design for all of age and we so happy your family to love it. We look forwards to seeming your again in the future.

Dive into Holidays at Vana Nava Water Jungle.

Best Regards,

Nirat Suksee (Mos)
Guest Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser