Flott dress og skjorte

Veldig fornøyd med kjøp av dress og skjorte. De ansatte snakker godt engelsk, og leverer til avtalt... les mer

Anmeldt 1. august 2024
757trineh
Sandvika, Norge
Excellent

Veldig god service, hyggelige ansatte og veldig god oppfølging på prøving og ferdigstilling av... les mer

Anmeldt 26. juli 2024
Lotte Therese G

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Hua Hin
Anmeldt 7. juli 2023 via mobile enheter

Topp service, fin dress, perfekt passform og forholdsvis rask levering. Snakker engelsk veldig godt. Anbefales dersom du ønsker skreddersydd dress til alle anledninger!

Dato for opplevelse: juli 2023
2  Takk, 943simeng
Anmeldt 19. oktober 2022

Besøkte Tuxedo uke 40/22. Bestilte dress og skjorter,og ble meget fornøyd med resultat og pris. De var meget behagelig og handle med da de ikke var så veldig pågående. Kan trygt anbefales.

Dato for opplevelse: oktober 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, Cruiser29149959559
Anmeldt 25. april 2022 via mobile enheter

Jeg ble veldig fornøyd med kjolene jeg bestilte. Resultatet ble akkurat som forventet.
Pent arbeide.
God kommunikasjon på engelsk.
Ferdig til avtalt tid til en fornuftig pris.

Dato for opplevelse: april 2022
Takk, Irene v
Anmeldt 11. juni 2021 via mobile enheter

Var innom foretningen i 2017. De lagret den gang målene mine. Bestilte en ny dress 28.mai 2021. 2.juni ble dressen sendt og 11.juni mottok jeg dressen og den passet utmerket. Bestillingen ble gjort via Internett og det var ingen problem.

Har ingen utfordring med å anbefale denne foretningen til andre.

Gikk meget kjapt fra bestilling til dressen ankom.

Dato for opplevelse: mai 2021
1  Takk, Lars-Inge S
Anmeldt 3. februar 2020

Behagelig og profesjonell. Har lagret alle målene på skjorte og dress, slik at jeg kan sende bestillinger på flere hvis jeg ønsker det.

Dato for opplevelse: januar 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen