Flott dress og skjorte

Veldig fornøyd med kjøp av dress og skjorte. De ansatte snakker godt engelsk, og leverer til avtalt... les mer

Anmeldt 1. august 2024
757trineh
Sandvika, Norge
Excellent

Veldig god service, hyggelige ansatte og veldig god oppfølging på prøving og ferdigstilling av... les mer

Anmeldt 26. juli 2024
Lotte Therese G

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Hua Hin
Anmeldt 3. mars 2024 via mobile enheter

Flott service av kompetente medarbeidere og en dress jeg var svært godt fornøyd med. Svært god oppfølging i alle faser, utvelgelse, prøving og sluttprodukt. Hyggelig pris var det også. Skal skreddersydd dress kjøpes i Hua Hin, vil jeg absolutt anbefale denne skredderen.

Dato for opplevelse: februar 2024
1  Takk, Bjørn E
Anmeldt 6. februar 2024 via mobile enheter

Vi bestilte en dress til dame og 3 linsett med bukse og skjorte. Veldig fornøyd med de ferdige produktene. Fine snitt og god passform til en hyggelig pris. Det var god service gjennom alle prøvingene, og dressen ble levert på hotellet fordi det ble knapt med tid før vi skulle hjem. De ansatte snakket bra engelsk og var ikke påtrengende. Vil virkelig anbefale å bruke denne skredderen om du skal sy noe i Hua Hin!

Dato for opplevelse: februar 2024
1  Takk, Amalie H
Anmeldt 22. januar 2024 via mobile enheter

Topp service!!🤩
Vi bestilte dress til mannen, blazer, en kåpe til dame, en frakk til herre og bukser. Super fornøyd med alt vi bestilte. Tusen takk for fantastisk service Jit! Vi kommer tilbake 🤩

Dato for opplevelse: januar 2024
1  Takk, Char_math1
Anmeldt 7. juli 2023 via mobile enheter

Topp service, fin dress, perfekt passform og forholdsvis rask levering. Snakker engelsk veldig godt. Anbefales dersom du ønsker skreddersydd dress til alle anledninger!

Dato for opplevelse: juli 2023
2  Takk, 943simeng
Anmeldt 19. oktober 2022

Besøkte Tuxedo uke 40/22. Bestilte dress og skjorter,og ble meget fornøyd med resultat og pris. De var meget behagelig og handle med da de ikke var så veldig pågående. Kan trygt anbefales.

Dato for opplevelse: oktober 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, Cruiser29149959559