Vi dro inn en lørdag kveld med Tuk-tuk fra Ao Nang. Dessverre begynte det å regne, noe som ødela litt av opplevelsen.
Men markedet var veldig lite, vi hadde forventet flere boder.
Men markedet var veldig lite, vi hadde forventet flere boder.
Vi kan jo ikke besøke Krabi uten en tur til nattmarked. Vi valgte selvsagt en dag der regnet kom. Ikke i bøtter og spann men nok til at bodene ble gjemt inn i plast.
Har lest mye om at her finner du alt til en billig penge og her kan du prute med smil om munnen...
vel det var ikke mange smil å få når vi forsøkte oss på pruting.
Men hallo... det er eBay heaven og alt er jo billig for en nordmann.
Beste med markedet er alle bodene med mat, mulighet til å smake på mye rart.
Er du klar for å gå i kø og bane deg vei er dette opplevelsen for deg!
Gubben hater stedet og vandret frustrert rundt og ventet på taxi mannen vår!!
Reiste fra Ao Nang til natt markedet i krabi by. Vi ble skuffet . Ikke noe spennende å kjøpe , mye mennesker og stressende marked . Mye spennende street food var det . Vi var på markedet i karon beach tidligere det var mye bedre og anbefales på det sterkeste . Markedet er lite men mye utvalg. I krabi var det mye av det samme i alle boder. «street fooden» var også mye mer delikat i karon beach
Var der på lørdag kveld, veldig mye spennende å se. Vi gjorde den tabben å spise før vi dro dit, ikke gjør det. Masse spennende mat der. Smakte på gresshoppe