Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og god stemning”
Anmeldelse av Naughty Nuri's

Naughty Nuri's
Vurdert som nr. 7 av 841 Restauranter i Patong
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 15 - USD 50
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Vi var har for andre gang i dag. Spiste spareribs og pommes frittes - begge deler smakte fantastisk! I tillegg har restauranten veldig bra livemusikk Deres Mojito passion kan også anbefales

Dato for besøk: desember 2018
Takk, etter8
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MarketingNN-HKT, Assistant Marketing Manager på Naughty Nuri's, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. desember 2018
Google-oversetting

Dear 565ingera,

Thank you very much for such a great review! We work really hard to offer the best food & beverage in the best possible environment, so we are happy to see that reflected on your visit. I will make sure our team gets the recognition they deserve. They will be really happy to see your comment :) Please feel free to like and follow us on our Facebook page for the new updates and promotions.

Look forward to seeing you again in the near future.

Oink! Oink!
Best Regards,
Mina - Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (5 163)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 5 163 anmeldelser

Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Hadde en veldig fin matopplevelse her. Den berømte spareribsen deres som de påstår «probably best spareribs in the world” levde til forventningene. Utenom spareribs prøvde vi to andre retter og disse var også kjempe gode. Servicen er enestående og prisene er heller ikke så ille, men det er ikke i billigste laget sammenliknet med street food og andre thai restauranter. De har som regel live musikk og signatur drinken serveres med at servitørene danser en egen koreografert dans. Denne dansen opplever du omtrent hvert 10 minutt. All in all en kjempe opplevelse. Jeg anbefaler dette stedet på det sterkeste!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, barrybeebay
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MarketingNN-HKT, Assistant Marketing Manager på Naughty Nuri's, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2018
Google-oversetting

Dear Barlasbayani,

Thank you very much for a lovely comment. We work really hard to offer the best food & beverage in the best possible environment, so we are glad to see that reflected on your visit. I will make sure our team gets the recognition they deserve. They will be very happy to see your comment. Please feel free to like and follow us on our Facebook page for the latest updates and promotions.

Thanks again for writing this awesome review and look forward to welcoming you again in the near future.

Oink! Oink!
Best Regards,
Mina - Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Sykt god mat! Anbefaler spare ribs!
Flotte servitører!
Vi har spist her 2 gange i vår ferie, vil anbefale alle å dra hit!

Dato for besøk: november 2018
Takk, AminY24
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MarketingNN-HKT, Assistant Marketing Manager på Naughty Nuri's, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018
Google-oversetting

Dear AminY24,

Thank you very much for a very nice review and for spending time dining at our restaurant. We are happy to hear how much your enjoyed our food and service hear. Please feel free to like and follow us on Facebook page for the latest updates and promotions.

We look forward to seeing you again soon.

Oink! Oink!
Best Regards,
Mina - Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Fikk en utrolig god service men hadde noen problemer med bestillingen vår, alt ordnet seg til slutt. Anbefales sterkt

Dato for besøk: november 2018
Takk, AdvisorJJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MarketingNN-HKT, Assistant Marketing Manager på Naughty Nuri's, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018
Google-oversetting

Dear jankajohnsen,

Thank you very much for leaving a comment to us, we appreciate and look forward to having you at our restaurant again in the near future.

Oink! Oink!
Best Regards,
Mina - Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. april 2018 via mobile enheter

Har aldri vært noe stor fan av spareribs, men det de serverte her var virkelig helt fantastisk! Vi fikk en smaksprøve ved inngangen, og hadde lest mye om restauranten tidligere.

Den stod opp til forventningene når det kommer til både service, underholdning og mat! Dette kan anbefales!

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, camillakkh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MarketingNN-HKT, Assistant Marketing Manager på Naughty Nuri's, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. april 2018
Google-oversetting

Dear Camilla H,

Thank you very much for dining with us and for a very valued review. We are happy to hear you enjoyed the moment at Naughty Nuri's Phuket and our Signature ribs satisfied you as we are always proud of our "Probably The Ribs In The World". Thank you for your recommendation, please feel free to visit and follow us on our Facebook page for the new updates and promotions.

Look forward to welcoming you again in the near future.

Oink Oink!

Best Regards,
Mina
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Naughty Nuri's, så også på

 

Har du vært i Naughty Nuri's? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.