Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ferie”
Anmeldelse av West Restaurant & Bar

West Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 101 av 841 Restauranter i Patong
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 18
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. januar 2019

Var i Thailand i Desember, der jeg hadde mange besøk på denne resturanten som virkelig er å anbefale. Veldig god mat , hyggelig betjening og en ren å ryddig resturant i hjerte av Patong. TERNINGKAST 6.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 26 185
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (79)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4145 av 79 anmeldelser

Anmeldt 7. januar 2019 via mobile enheter

Dette er første gang jeg er i Thailand og det ga virkelig mersmak! Koselig restaurant med et meget godt kjøkken! Trivelig betjening og her treffer du alltid hyggelige folk. Som sagt, så er maten utsøkt, nåde thaimat og norsk tradisjonsmat! Må bare besøkes

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, jorodda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. januar 2019 via mobile enheter

Koselig restaurant med norsk, internasjonal og thaimat på menyen. Maten er av øverste klasse og meget god. Betjeningen snakker god engelsk og eierene er Norske. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Eskild B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. januar 2019 via mobile enheter

Virkelig verdt å ta turen, de har veldig god mat, både thai og norsk/internasjonalt/svensk osv. De ansatte er veldig hyggelige, og trivelige eiere.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, DjinIllusion
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. desember 2018 via mobile enheter

Meget god mat, norsk- Thai og International på menyen.
Kjekk og flink betjening.
Rent og ryddig. Plasseringen er veldig sentral, 4 min å gå fra Bangla.
50 m fra stranda

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Kjellgarp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på West Restaurant & Bar, så også på

 

Har du vært i West Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.