Forferdelig masete gate. Men vil du ha en bit av nattelivet. Ta turen å opplev selv. Pass på verdisaker.
Å gå gjennom bangla road var ett trist syn. Et mylder av folk og se mennesker være så lite glad på "jobb",samtidig som den ene høytaleren måtte overdøve andre.
Komplett kaos.
Mye folk ,kaos ,mye støy .pågående Ping pong show du kan ikke gå 2mtr før de masser om å gå på show.Passer ikke for barn.Mange triste skjebner som satt i barene
Overlfyllt med folk og selgere. Det er utesteder, fake gjenstander, ladyboys og Ping Ping shows. Var innom gata 2 ganger under oppholdet i Phuket. Første gangen hadde vi noen øl innabords og opplevdes ikke slitsomt men andre gangen var vi edrue og da var det slitsomt. Selgere som omtrent drar de med og alle skal selge deg ett eller annet. Det er en opplevelse uten like. Synes Khau San Road i Bangkok har sin sjarm i motsetning til denne gata. Men det er vell slik det er i de fleste party gatene i Thailand. Med det sakt så synes jeg Bangla road må oppleves når i Phuket. Er du fra Skandinavia og vil ha et lite stykke Norge, Sverige eller Danmark og våre syden vaner? Så kan du dra innom Grabbane som er på motsatt side av burger king på bangla road. Her møter du party svensker og andre skandinavene.
Høy musikk, ping pong show, ladyboys, kostymer, konkurranser, dansing, og en overflod av alkohol! Dette er på lik linje som gågata i Pattaya. Kjempe gøy for vennegjenger men familier med små barn bør holde seg unna etter min mening. I denne gata kan man få seg litt å spise, danse og drikke, karaoke, shopping, peoplewatching, og så mye mer!
Anbefales for alle som liker party
Liker godt Tiger, illuzion, white room
Liker også godt Soi seadragon som er en sidegate i midten av Bangla road
Her liker jeg spesielt godt countrybar hvor damene ikke er så pågående og en kan spille biljard,